Επιλογές από Ισπανία, Αργεντινή

378   ΛΟΥΓΚΟ – ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ     1      1,73 (Stanjames)

Ομάδα έδρας η Λούγκο, παραμένει αήττητη φέτος (2-2-0), είναι από τις πλέον σκληροτράχηλες του πρωταθλήματος με ένα μικρό πρόβλημα στο γκολ. Περιμένουμε να το λύσει απόψε απέναντι στη νεοφώτιστη Γιαγκοστέρα η οποία άλλαξε προπονητή μετά την εντός έδρας τεσσάρα από τη Μαγιόρκα, διαθέτει μετριότατο ρόστερ που δεν κάνει για τη Σεγούντα, δεν… στρίβει εκτός έδρας (1-1-4) και έχει τεράστιο πρόβλημα στο γκολ (τέσσερα σε εννέα αγώνες στο πρωτάθλημα).

380   ΧΙΡΟΝΑ – ΜΙΡΑΝΔΕΣ            1      1,70 (Unibet)

Η Χιρόνα εξακολουθεί να προελαύνει στο πρωτάθλημα, παραμένει δυνατή εντός έδρας (3-0-1, η ήττα από την Μπέτις), διαθέτει εξαιρετικό τερματοφύλακα (Μπεθέρα), πετυχαίνει σχεδόν 1,5 γκολ ανά αγώνα και έριξε δύο σερί τεσσάρες στη νυν αντίπαλό της τα τελευταία δύο χρόνια (4-0, 4-0). Η Μιρανδές ποτέ δεν μας… εξίταρε ως ομάδα επειδή δεν παίζει ωραία μπάλα. Είναι αρκετά αμυντικογενής, «αναιμική» επιθετικά (οκτώ τέρματα σε εννέα αγώνες), ψάχνει συνήθως το γκολ από στημένα (είναι εξαιρετική σε αυτά και η Λούγκο) και σέντρες (με στόχο συνήθως το κεφάλι του ύψους 1,90 Βέρα) και είναι ιδιαιτέρως αδύναμη εκτός έδρας (1-0-3).

400   ΛΑΝΟΥΣ – ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ  1      2,15 (Bet365)

Η Λανούς αποκλείστηκε μεσοβδόμαδα στο Σουνταμερικάνα από τη Σέρο Πορτένιο, στρέφει πλέον αποκλειστικά το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα, όπου κυνηγάει την πρωτοπόρο Ρίβερ (τις χωρίζουν τέσσερις βαθμοί). Δεν έχει κανένα περιθώριο για γκέλα ιδίως μέσα στην έδρα της. Απέναντι στη Σαν Λορέντζο μετράει 8-1-0 στα τελευταία εννέα μεταξύ τους, είναι σε φόρμα (5-3-0 στα τελευταία οκτώ στο πρωτάθλημα) και δεν έχει ήττα εντός έδρας (3-3-0). Η αντίπαλός της δεν ασχολείται με το πρωτάθλημα φέτος, κατέκτησε το Λιμπερταδόρες και έκτοτε… έσβησε τις μηχανές, αφού το μυαλό της βρίσκεται στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων που θα γίνει τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Επιπλέον, έχει 1-3-1 στα τελευταία πέντε και ένα γκολ ενεργητικό στα τελευταία τρία.

 

Σχετικά άρθρα