«Ας κοιτάξει ο κ. Αλαφούζος να μεγαλώσει τον Παναθηναϊκό»

Τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου για τη διαιτησία του ντέρμπι σχολίασε στη NOVA ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης. 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τα ντέρμπι αυτά είναι πάντα δύσκολα και λίγο αμφίβολα. Δεν έχουν να πουν τίποτα ούτε για διαιτησία ούτε για τίποτα. Να παίζει διαιτητής ο κύριος Αλαφούζος γιατί ποτέ δεν έχει πει ότι ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός. Τον άκουσα πολύ προσεκτικά στις δηλώσεις του. Μιλάει αόριστα. Είπε απίθανα πράγματα. Ομάδες όπως ο Ολυμπιακός διαφημίζουν την Ελλάδα. Και είμαι σίγουρος ότι την Τετάρτη αντί για χαρά θα είχαν θλίψη. Αν έχουν κάτι ας το βγάλουν μπροστά. Και όχι με δίκες δικής τους εμπνεύσεως. Ας κοιτάξει ο κύριος Αλαφούζος να μεγαλώσει τον Παναθηναϊκό, γιατί είναι μεγάλη ομάδα και δεν του αξίζει η κατάσταση που βρίσκεται. Ας αφήσουν την καραμέλα της διαιτησίας. Αυτό οδηγεί μόνο στην καταστροφή του Παναθηναϊκού. Δεν θα τον αφήσουμε να διαλύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς συνεχίζουμε. Τον πληροφορώ ότι επειδή έχω πάρει πολλά πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό όλα κατακτήθηκαν με ιδρώτα και αίμα».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρθηκε στον Αριστείδη Αλαφούζο, ο οποίος όπως τόνισε τον βοήθησε να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα. 

Σχετικά άρθρα