Αυλωνίτης: «Ο Μανιάτης μου είπε… δικό σου, βάλτο»

Ο Τάσος Αυλωνίτης μίλησε για το γκολ που πέτυχε, την ατάκα του Γιάννη Μανιάτη και το όνειρο που έχει για το ποδόσφαιρο.
Μιλώντας στη NOVA, o αμυντικός του Ολυμπιακού και σκόρερ του αγώνα με τον Παναθηναϊκό είπε χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια είναι πως δύσκολα γίνεται αλλαγή κεντρικού αμυντικού αν δεν τραυματιστεί κάποιος. Είμαι χαρούμενος γιατί έδωσα στην ομάδα του τρεις βαθμούς κι αυτό μετρά πάνω απ’ όλα. Δουλεύουμε καθημερινά στις στημένες φάσεις, κόρνερ και φάουλ. Και με την Ατλέτικο το πρώτο γκολ που βάλαμε ήταν από κομπίνα. Ετσι μπήκε και το σημερινό γκολ. Επειδή έχουμε ψηλά παιδιά στο ρόστερ προσπαθούμε να τα εκμεταλλευτούμε στο έπακρο».
Ο Τάσος Αυλωνίτης αναφέρθηκε και σε όσα του είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού: «Οταν είχα προωθηθεί, μου είθπε ο Μανιάτης “δικό σου είναι, βάλτο”. Το πίστεψα την ώρα του άλματος και ευτυχώς για μένα ήρθε το γκολ».
Γιοα τη συνέχεια ευχύθηκε να βρεθεί στην Εθνική ομάδα: «Φυσικά θέλω να έχουμε όλοι υγεία και προσωπικά θα ήθελα να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό και φυσικά το όνειρο κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι να κληθεί στην Εθνική. Τα βήματα πρέπει να γίνονται αργά και σταθερά».
Για την ατμόσφαιρα τόνισε: «Τα ντέρμπι πάντα είναι νευρικά. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη. Ο Παναθηναϊκός μας περίμενε στο μισό γήπεδο και έψαχνε ευκαιρία στην αντεπίθεση. Είχαμε την πρωτοβουλία όμως η κλειστή άμυνα του Παναθηναϊκού μας δυσκόλευε να κάνουμε την κλασική ευκαιρία».

Σχετικά άρθρα