Επιχείρηση ανασύνταξης

Στον απόηχο των σφοδρών παραπόνων του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία του ντέρμπι, οι Πράσινοι ξέρουν ότι πρέπει να ανασυνταχθούν όσο είναι καιρός.

Πέρα από το τι συνέβη με το διαιτητή στο ντέρμπι η αλήθεια του βαθμολογικού πίνακα είναι πολύ πικρή για το Τριφύλλι. Είναι στην 8η θέση εννέα βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και έξι μακριά από τον Ολυμπιακό. Έχουν μπροστά τους πολύ ζορισμένο πρόγραμμα με Ατρόμητο στη Λεωφόρο και ΠΑΟΚ στην Τούμπα πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων και εάν δεν πάρουν τη νίκη σε αυτά τα δύο παιχνίδια θα έχουν μείνει μακριά όχι μόνο από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος αλλά και από την πρώτη πεντάδα.

Οι 30 οπαδοί που πήγαν στο Κορωπί μπορεί να φώναξαν στους ποδοσφαιριστές ότι «τους αναγκάσατε να ξεφτιλιστούν, εσείς δεν χάσατε ποτέ», αλλά η ουσία είναι ότι ο Παναθηναϊκός έφυγε λαβωμένος από το ντέρμπι. Τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Αγωνιστικά γιατί δεν διεκδίκησε τη νίκη και έδειξε πάλι σοβαρό πρόβλημα δημιουργικά, ψυχολογικά γιατί γνώρισε την τρίτη ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εξάλλου σήμερα θα μάθουν στον Παναθηναϊκό πόσο σοβαρό τραυματισμό έχει ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, διότι εάν μιλάμε για κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του ποδιού του, θα απουσιάσει αρκετό καιρό.

Σχετικά άρθρα