Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Δέκα μυστικά που δεν ξέρατε για την ρύθμιση χρεών
Δέκα μυστικά που δεν ξέρατε  για την ρύθμιση χρεών thumbnail

Δέκα μυστικά που δεν ξέρατε για την ρύθμιση χρεών

Η δυσχερής κατάσταση στην οποία βρίσκονται φορολογούμενοι και επιχειρήσεις δεν λύνεται με την πολυαναμενόμενη ρύθμιση της κυβέρνησης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Οι προϋποθέσεις που μπαίνουν καθιστούν τη ρύθμιση απαγορευτική για όσους δεν αναμένεται να βελτιώσουν τη φοροδοτική ικανότητά τους στο μέλλον. Εντέλει, τα όποια θετικά σημεία της ρύθμισης, όπως π.χ. ο μεγάλος αριθμός των δόσεων και οι εκπτώσεις στις προσαυξήσεις, κινδυνεύουν να ακυρωθούν στην πράξη από τις παγίδες που κρύβονται στα «ψιλά γράμματα». 

Εν αναμονή της αναγκαίας διευκρινιστικής εγκυκλίου από τη Γενική Γραμματεία Εσόδων, που στην ουσία αποτελεί τον εφαρμοστικό νόμο της διάταξης, εγείρονται σοβαρά ερωτήματα τόσο ως προς την αποτελεσματικότητα του νόμου όσο και σε ό,τι αφορά τις διευκολύνσεις που θα προσφέρει στους πολίτες και τις εταιρείες που αδυνατούν να πληρώσουν τα υπέρογκα χρέη τους. 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ REALNEWS


Real.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X