Φαν Χάαλ: «Χάσαμε την ευκαιρία να τους νικήσουμε»

Ο Λουίς Φαν Χάαλ έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του και την αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες του όταν έμειναν πίσω στο σκορ. Παρόλα αυτά τόνισε ότι ήταν μια χρυσή ευκαιρία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να νικήσει την Τσέλσι, που τη θεωρεί καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. 

«Είπα στους παίκτες μου μετά τον αγώνα πως θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει. Όμως αυτό δεν μετρά στον αθλητισμό. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Η Τσέλσι εκμεταλλεύτηκε μια δική της στις αρχές του δευτέρου μέρους και κάναμε δέκα λεπτά να ξαναμπούμε στο ματς. Είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που αντιδράσαμε μετά από αυτό», τόνισε. 

«Είμαι ευχαριστημένος από το χαρακτήρα που δείξαμε, μετατρέποντας ένα αρνητικό αποτέλεσμα σε θετικό. Αυτό είναι το μόνο κέρδος. Η Τσέλσι είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Ακόμη έχουμε ελπίδες, αλλά πιστεύω πως χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να τους νικήσουμε σήμερα», πρόσθεσε ο Ολλανδός τεχνικός. 

Όσο για τα παράπονα του Ζοσέ Μουρίνιο για τη διαιτησία, αρκέστηκε να πει πως «… η κόκκινη του Ιβάνοβιτς δεν άλλαξε κάτι καθώς ήρθε στο τελευταίο λεπτό και το μόνο που απέμενε ήταν το φάουλ. Εντάξει, το γκολ ήρθε από την συγκεκριμένη φάση και μόνο εάν ο Ιβάνοβιτς είχε αναλάβει το προσωπικό μαρκάρισμα του Φελαϊνί θα μπορούσαμε να πούμε κάτι. Αυτό δεν το ξέρω, ρωτήστε τον Μουρίνιο».

Σχετικά άρθρα