Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Άρης στον Αιγόκερω μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου. Ποια ζώδια θα δουν εκπληκτικά αποτελέσματα στη καριέρα τους;
Άρης στον Αιγόκερω μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου. Ποια ζώδια θα δουν εκπληκτικά αποτελέσματα στη καριέρα τους; thumbnail

Άρης στον Αιγόκερω μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου. Ποια ζώδια θα δουν εκπληκτικά αποτελέσματα στη καριέρα τους;

Στις 26 Οκτωβρίου και ώρα 12:43, ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 4 Δεκεμβρίου. Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο, στο οποίο ο Άρης έχει έξαρση, γεγονός που τον κάνει να λειτουργεί με μια ιδιαίτερη δυναμική, για το καλό ή για το κακό.

 

Το γεγονός ότι από αυτή τη θέση θα σχηματίσει σύνοδο με τον Πλούτωνα(στις 11/11) και τετράγωνο με τον Ουρανό (στις 13/11) αναμένεται να πυροδοτήσει σημαντικές εξελίξεις σε πολιτικό και κοσμικό επίπεδο, καθώς ενεργοποιεί δυναμικά το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα.

 

Σε προσωπικό επίπεδο ωστόσο, θα μας κάνει πιο δυναμικούς και θα μας παροτρύνει να δραστηριοποιηθούμε και να εργαστούμε πιο συστηματικά για την επίτευξη των στόχων μας. Η ανάγκη για μια καλύτερη ζωή, καθώς και για την εξασφάλιση των αναγκαίων θα αποτελέσουν την άμεση προτεραιότητα όλων και δεν αποκλείεται να γίνει απαιτητή ακόμα και με βία.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Άρη στον Αιγόκερω


Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση του Άρη είναι οιΤαύροι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, ενώ τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (ΚριοίΚαρκίνοιΖυγοί και Αιγόκεροι) καλό θα είναι να προσέχουν περισσότερο.

Ο Άρης στον Αιγόκερω και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια


Κριός

Αγαπητέ Κριέ, στις 26 Οκτωβρίου ο κυβερνήτης σου Άρης περνάει στον τομέα της καριέρας σου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 4 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, αρκεί φυσικά να δραστηριοποιηθείς κατάλληλα και να εντείνεις τις προσπάθειές σου για ένα καλύτερο αύριο. Παρόλο που ο Άρης δεν είναι ο πλανήτης που θα στρώσει στο δρόμο σου λουλούδια, μπορεί να σου φέρει την καταξίωση που ζητάς, αν συγκεντρωθείς και αφοσιωθείς στην επίτευξη των στόχων σου. Αν μάλιστα έχεις ήδη προετοιμάσει το έδαφος, τώρα μπορείς να δεις τους κόπους σου να αποδίδουν. Αν πάλι αναζητάς ένα νέο επαγγελματικό προσανατολισμό, τώρα θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για μια καινούργια καριέρα. Οι προσπάθειές σου θα ανταμειφτούν και οικονομικά, ενώ ανάλογη εύνοια αναμένεται και στον αισθηματικό τομέα. 

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, στις 26 Οκτωβρίου ο Άρης περνάει στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 4 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί αρκετά θετικό για το ζώδιό σου, καθώς θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα που σε απασχολούν και που μπορούν να σημάνουν ακόμα και την αφετηρία μιας νέας ζωής. Το εξωτερικό ή άτομα που σχετίζονται με αυτό, μπορούν να σου προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες και δεν αποκλείεται να εγκατασταθείς μόνιμα σε μια άλλη χώρα, ειδικά αν αυτό είναι κάτι που επιδιώκεις. Η επισημοποίηση μιας σχέσης ή και ένας νέος έρωτας, στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος, μπορεί επίσης να αλλάξει καθοριστικά την πορεία της ζωής σου. Τέλος, αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία, αυτό το διάστημα είναι ιδιαίτερα πρόσφορο. 

 

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, ο Άρης περνάει στις 26 Οκτωβρίου στον όγδοο οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου. Το διάστημα αυτό, το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλήσουν τα οικονομικά σου όπου θα προσπαθήσεις να δημιουργήσεις μια νέα σταθερότητα. Οι προσπάθειές σου δεν θα είναι εύκολες, καθώς θα υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και εκείνο στο οποίο θα πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου είναι η τακτοποίηση τυχόν οφειλών σου, καθώς δεν αποκλείεται να σημειωθεί και μια μείωση στα εισοδήματά σου. Ανακατατάξεις θα υπάρξουν και στο φιλικό περιβάλλον σου, όπου ίσως θελήσεις να αποκοπείς από κάποιες «λυκοφιλίες». Στον ερωτικό τομέα ωστόσο, αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις. Η συμβουλή των αστρολόγων του Myastro θα αποτελέσει πολύτιμο οδηγό για το μέλλον σου. Διάβασε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X