Έρχονται αλλαγές στο Κύπελλο

Μια αρκετά διαφοροποιημένη ενδεκάδα θα έχει ο Παναθηναϊκός στο ματς Κυπέλλου της Πέμπτης με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στις 7.30 μ.μ.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει στο μυαλό του να τροποποιήσει αρκετά την ενδεκάδα προκειμένου να δώσει φρεσκάδα στην ομάδα του. Άλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία όσων έπαιξαν στο ντέρμπι, είχαν αγωνιστεί και στην Ολλανδία κόντρα στην Αϊντχόφεν.

Αρχή από τον τερματοφύλακα. Η ιεραρχία έχει πλέον αλλάξει υπέρ του Λουκ Στιλ και επομένως στα ματς Κυπέλλου θα παίζει ο Στέφανος Κοτσόλης . Δεξιός μπακ θα παίξει ο Χρήστος Μπούρμπος αντί του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου. Ο Χουχούμης θα αγωνιστεί ως αριστερό μπακ ενώ στόπερ θα παίξει ο Κουτρουμπής και αντί του τραυματία Σίλντενφελντ επικρατέστερος είναι ο Μέντες και αουτσάιντερ ο Ρισβάνης .

Στα χαφ ο Λαγός θα παραμείνει, ο Δώνης θα παίξει αντί του Μπούι ενώ αντί του Πράνιτς αναμένεται να αγωνιστεί ο Μπαϊράμι . Ο Ζέκα θα παραμείνει ενώ στην επίθεση προγραμματίζεται να παίξουν οι Πέτριτς, Κλωναρίδης.

Ο αγώνας της Κυριακής με τον Ατρόμητο κάθε άλλο παρά εύκολο εμπόδιο θα είναι για τον Παναθηναϊκό και επομένως είναι λογικό ο Αναστασίου να ξεκουράσει παίκτες.

Σχετικά άρθρα