Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Tα κλειστά κλαμπ των πλουσίων -Εκεί όπου οι τοίχοι δεν έχουν αυτιά
Tα κλειστά κλαμπ των πλουσίων -Εκεί όπου οι τοίχοι δεν έχουν αυτιά thumbnail

Tα κλειστά κλαμπ των πλουσίων -Εκεί όπου οι τοίχοι δεν έχουν αυτιά

Αυτός ο κόσμος δεν είναι -απαραίτητα- για όλους. Κοινώς: υπάρχουν σημεία του που είναι προσβάσιμα μόνο από λίγους, εκλεκτούς και πλούσιους.


Η έννοια των κλειστών κλαμπ παραπέμπει στη Μ. Βρετανία όπου οι λόρδοι ή τα μέλη της παλαιάς υψηλής τάξης των ευγενών μαζεύοντας για να πιουν, να συζητήσουν και να διασκεδάσουν ανενόχλητοι.


Κάτι τέτοιο, αλλά περισσότερο εξειδικευμένο, εξακολουθεί να υφίσταται και στις μέρες μας. Ανά τον κόσμο υπάρχουν σημεία συνάντησης των πλούσιων στα οποία ουδείς άλλος έχει τη δυνατότητα πρόσβασης. Υπάρχει μια αίσθηση μυστηρίου σε αυτά τα κλειστά κλαμπ, καθώς πίσω από τις κλειστές πόρτες οι πλούσιοι αυτού του κόσμου δεν συνευρίσκονται μόνο για να αφήσουν τις σκοτούρες της ημέρας έξω από το κεφάλι τους, αλλά διαμορφώνουν πλάνα και κανονίζουν δουλειές που επηρεάζουν τις παγκόσμιες οικονομίες – άρα όλους μας.


Το Fortunegreece καταγράφει τις 10 πιο ονομαστές κλειστές λέσχες του κόσμου και είναι οι εξής:


SILENCIO, ΠΑΡΙΣΙCORE, ΝΕΑ ΥΟΡΚΗTHE CLUB AT THE IVY, ΛΟΝΔΙΝΟTHE HURLINGHAM CLUB, ΛΟΝΔΙΝΟCERCLE DE LORRAINE, ΒΡΥΞΕΛΛΕΣTHE CLUBHOUSE, ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣBLACKS, ΛΟΝΔΙΝΟCAPITAL CLUB, ΝΤΟΥΜΠΑΙKEE CLUB, ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚROPPONGI HILLS CLUB, ΤΟΚΙΟ 


On-news.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X