Οι… γνωστοί απόντες στον Εργοτέλη

Την προετοιμασία τους για την αυριανή (29/10, 15:00) αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στην Βέροια ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη. Στη σημερινή προπόνηση ο Παύλος Δερμιτζάκης είδε για ακόμα μια φορά τους Άλαν και Μέγι να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ο δεύτερος σε πιο αυξημένο ρυθμό, ενώ ο Φιντέλεφ έκανε θεραπεία και τρέξιμο. Ως εκ τούτου οι τρεις ποδοσφαιριστές βρίσκονται εκτός πλάνων του Έλληνα τεχνικού για το ματς της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του θεσμού. Εκτός έμειναν επίσης και οι Γκέντσογλου, Τζανακάκης, Παμλίδης, Χαντί, Νόσκοβιτς και Κούτρης για λόγους ξεκούρασης.

Το  σημερινό πρόγραμμα των κρητικών περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας, ασκήσεις αντίδρασης και παιχνίδια τακτικής με τη μπάλα.

Μετά από το πέρας της προπόνησης ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμμετέχουν οι: Τσέρνι, Καβουσάκης, Γιοβάνοβιτς, Στράους, Κοζορώνης, Πίτσος, Μπρούνο, Βλαχοδήμος, Μπογκντάνοφ, Κούρεζ, Παντελάκης, Γιουσούφ, Ρέντζας, Μπουρσέλης, Σαϊνάτι, Λυκογιάννης, Λεονάρντο, Νόσκοβιτς και Μπαμ Μπαμ.

Σχετικά άρθρα