Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28/10 έως 30/10
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28/10 έως 30/10  thumbnail

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 28/10 έως 30/10

Η μέρα της 28ης Οκτωβρίου καθώς και το διήμερο που ακολουθεί προβλέπονται πολύ ενδιαφέροντα, καθώς η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω σήμερα 28/10 στις 12.04 το μεσημέρι.


Η μέρα μόνο σαν αργία δεν αντιμετωπίζεται, εφόσον αντί να χαλαρώσουμε είμαστε έτοιμοι για δράση λόγω της συνόδου με τον Άρη στις 2.45 το μεσημέρι.
Από το πρωί λοιπόν ασχολούμαστε με διάφορες δουλειές εντός και εκτός σπιτιού και κυρίως με ζητήματα που θα ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες μας.
Στις 8.35 το βράδυ το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 9.17 το εξάγωνο με τον Ήλιο και στις 11.00 το εξάγωνο με την Αφροδίτη αποτελούν ένα δυνατό πλανητικό κοκτέιλ διεγερτικών όψεων, που μας ξεσηκώνουν αλλά και μας πειθαρχούν ως προς τους σκοπούς μας.
Η μέρα αυτή προτρέπει να κάνουμε αυτά που επιθυμούμε με κάθε τρόπο και να βάλουμε στόχους για την μακροπρόθεσμη εκπλήρωσή τους.
Ευνοούνται συναντήσεις επαγγελματικών ζητημάτων αλλά και αισθηματικών θεμάτων που μας φέρνουν ακόμα πιο κοντά στο επιθυμητό.


Στις 29/10 στις 7.46 η σύνοδος με τον Πλούτωνα ανοίγει την ημέρα κυριεύοντάς μας από πάθος να διαχειριστούμε ότι μας απασχολεί έως βαθμό φανατισμού.
Η λογική παίρνει τα ηνία εξαλείφοντας συναισθηματισμούς και ίσως να φερθούμε σκληρά.
Στις 11.50 το πρωί το τετράγωνο με τον Ουρανό μας κάνει αδιάλλακτους και άκαμπτους στις διαπραγματεύσεις μας με την αίσθηση της ανατροπής οποιουδήποτε θέματος μας ενοχλεί ως το απόγευμα.
Στις 7.29 το απόγευμα το τετράγωνο με τον Ερμή προκαλεί λεκτικές διαμάχες και αντιπαραθέσεις, ενώ το βράδυ κλείνει με ξεκαθαρίσματα κάτω από διαρκείς συζητήσεις.


Στις 30/10 στις 5.01 τα ξημερώματα το εξάγωνο με τον Κρόνο δίνει ως το μεσημέρι υπευθυνότητα, σοβαρές επιλογές, αξιόπιστες ενέργειες, αύξηση υποχρεώσεων, με σκοπό να βάλουμε τα πράγματα σε μια σωστή σειρά.


Στις 3.52 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο, για να αξιολογήσουμε θεωρητικά τα καθέκαστα βλέποντας τα πεπραγμένα με πιο ανοιχτό μυαλό.


Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι, έχετε το πάνω χέρι προκαλώντας καταστάσεις ώστε να μη μείνει τίποτα σε αμφιβολία. Είστε αποφασισμένοι για ξεκαθαρίσματα που θα ανοίξουν νέους δρόμους.


Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες, στην καλύτερη περίπτωση δέχεστε προτάσεις – τελεσίγραφα και στη χειρότερη δέχεστε πυρά για κάποια κακώς κείμενα. Η στάση σας θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη και καθόλου παραπλανητική. Δεν έχετε περιθώρια κάλυψης.


Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X