Πέρασαν και από το Ρέθυμνο οι πράσινες

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 3χ3 καθώς πέρασε επικράτησε με 3-0 στο Ρέθυμνο του τοπικού ΟΠΕΡ στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν για το τριφύλλι.

Ο ΟΠΕΡ στο ξεκίνημα του αγώνα αιφνιδίασε τον Παναθηναϊκό και είχε σταθερά το προβάδισμα (6-3, 13-8) μέχρι το 17-14 το οποίο μετατράπηκε σε 17-19 καθώς το μπλοκ του Παναθηναϊκού άρχισε να λειτουργεί. Οι πράσινες έφτασαν σε σετ μπολ (20-24) και παρόλο που το Ρέθυμνο μείωσε σε 22-24 κατέκτησαν το σετ κι από κει και πέρα το παιχνίδι άλλαξε μορφή.

Ο ΠΑΟ προηγήθηκε με 3-11 στο β’ σετ και το Ρέθυμνο δεν μπόρεσε ποτέ να τον απειλήσει, ενώ στο γ’ σετ και πάλι ο ΠΑΟ προηγήθηκε νωρίς με 4-8 και έφτασε στο 7-19 με την Χαρά Παπαδοπούλου να μπαίνει στο ματς και να τελειώνει το σετ με ένα φοβερό σερί από άσους.

Η γνώμη του πάγκου
Ζιώγας: «Στα δύο πρώτα σετ όταν παίξαμε ήρεμα και με συγκέντρωση είχαμε αρκετά καλή εικόνα απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός ωστόσο στο τρίτο καταρρεύσαμε ψυχολογικά, δεν αντέξαμε και ήρθε αυτό το βαρύ σκορ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και ελπίζουμε ότι σύντομα θα έχουμε και την προσθήκη κάποιων ξένων αθλητριών»

Ρούσης: «Το τρία στα τρία δεν λέει τίποτα, Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, ούτε εμείς ούτε οι άλλες ομάδες . Στο πρώτο σετ και στο δεύτερο μισό δεν έμεινα ευχαριστημένος. Ελπίζω να καταλάβουμε ότι πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι κάθε στιγμή. Συγχαρητήρια και στην ομάδα του Ρεθύμνου για την προσπάθειά της αλλά και στον κόσμο του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στο γήπεδο και μας υποστήριξε. Τους ευχαριστούμε θερμά».

Τα σετ: 22-25, 15-25, 07-25 

ΟΠΕΡ (Ζιώγας): Κλεισιάρη, Σαπαρέφσκα, Παρασκάκη, Καλογριδάκη, Ξογοραράκη, Κιλιζιράκη, Χατζάκη Ε –λ / Παπουτσής, Χατζάκη Ρ.

Παναθηναϊκός (Ρούσης): Γκούζου, Καββαδία, Χρήστου, Βίλκου, Τσίμα, Πατσέκο, Ρόγκα –λ / Μεταξά, Παπαδοπούλου, Γιαννακοπούλου

Σχετικά άρθρα