Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Tα αγαπημένα ξενοδοχεία των πολυεκατομμυριούχων: Χλιδή και άνεση
Tα αγαπημένα ξενοδοχεία των πολυεκατομμυριούχων: Χλιδή και άνεση  thumbnail

Tα αγαπημένα ξενοδοχεία των πολυεκατομμυριούχων: Χλιδή και άνεση

Μπορεί να μην έχουμε τα χρήματα να τα επισκεφθούμε, μπορούμε, όμως, να ονειρευόμαστε… Μία πρόσφατη έρευνα από το "New World Wealth" κατέδειξε τις αγαπημένες επιλογές των πολυεκατομμυριούχων στον κόσμο σε σχέση με τα ξενοδοχεία όπου διαμένουν όταν επισκέπτονται άλλη πόλη ή χώρα, από τον τόπο της δραστηριοποίησής τους.


Για τους τύπους στον όρο "πολυεκατομμυριούχοι" κατατάσσονται οι πελάτες με προσωπική περιουσία και μετρητά που ανέρχονται σε τουλάχιστον 10 εκατομμύρια δολάρια. Η έρευνα στηρίχθηκε σε δεδομένα που συγκεντρώθηκαν παγκοσμίως από τις διαμονές σε ξενοδοχεία τουλάχιστον 20.000 πολυεκατομμυριούχων, κατά το διάστημα Ιουνίου 2013 – Ιουνίου 2014.


Παγκοσμίως, τις δάφνες παίρνει το Λας Βέγκας και συγκεκριμένα το "The Bellagio" που είναι στην κορυφή της λίστας, με 6.400 πολυεκατομμυριούχους επισκέπτες. Ακολουθεί το "The Plaza" στη Νέα Υόρκη, ενώ τρίτο είναι ένα ακόμα ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας, το "Caesars Palace". Για την τέταρτη θέση επιστρέφουμε πάλι στη Νέα Υόρκη για να ονειρευτούμε τη διαμονή μας στο υπερπολυτελές "The Waldorf Astoria". Τέλος για την πέμπτη θέση, αλλάζουμε ήπειρο και μεταφερόμαστε την Ασία, και συγκεκριμένα στο "Τhe Marina Bay Sands Hotel"."The Bellagio""The Plaza""The Waldorf Astoria""Caesars Palace""Τhe Marina Bay Sands Hotel"


Οσον αφορά στα καλύτερα ξενοδοχεία του Ηνωμένου Βασιλείου, το ξενοδοχείο "The Ritz" στο Λονδίνο κατέχει τα πρωτεία με 2.600 πολυεκατομμυριούχους επισκέπτες μέσα στο προαναφερθέν διάστημα. Και τα τέσσερα που το ακολουθούν βρίσκονται επίσης στην αγγλική πρωτεύουσα. Πρόκειται για τα "Mandarin Oriental", "Claridge’s", "The Savoy" και "The Berkeley"."The Ritz"

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X