Βεργέτης: «Έχουμε φιλοδοξία να πληγώσουμε τον Ολυμπιακό»

Ο Αστέρας υποδέχεται στην Τρίπολη τον Ολυμπιακό και ο προπονητής των Αρκάδων, Στάικος Βεργέτης μίλησε για το προσεχές παιχνίδι.

Τόνισε πως στις τάξεις της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Στάικος Βεργέτης:

Για το προσεχές ματς: «Είναι το δυσκολότερο παιχνίδι μας φέτος, απέναντι στον πιο δύσκολο αντίπαλο. Όταν ο πρωταθλητής έρχεται σε μια έδρα, σημάνει συναγερμός. Έχουμε φιλοδοξία να πληγώσουμε τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ότι έχει ταλέντο και ποιότητα και αν χάσουμε τη συγκέντρωσή μας θα το πληρώσουμε. Απέναντι σε μια τέτοια ομάδα δεν γίνεται να εστιάσεις σε έναν παίκτη συγκεκριμένα. Κοιτάμε συνολικά τη λειτουργία του Ολυμπιακού. Φυσικά έχει εξαιρετικές μονάδες, όπως ο Τσόρι, ο Φουστέρ και ο Μήτρογλου».

Για το αν υπάρχει αισιοδοξία: «Ασφαλώς και υπάρχει αισιοδοξία. Αν δεν έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας, καλύτερα να αλλάξουμε επάγγελμα. Η ομάδα μας αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τη Μάιντς στη Γερμανία, έχει σκοράρει σε όλα. Θέλουμε να αμυνθούμε σωστά και οργανωμένα, όσο γίνεται καλύτερα, και να επιτεθούμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για τους αγωνιστικούς προσανατολισμούς της ομάδας του: «Θα επιλέξουμε τη ζώνη άμυνας στο χώρο του κέντρου, όπως στα περισσότερα παιχνίδια. Δεν θέλουμε να δώσουμε χρόνο και χώρο στον Ολυμπιακό να δράσει. Από εκεί και πέρα είναι στη δική μας ποιότητα και ταχύτητα να κάνουμε κάτι στις αντεπιθέσεις».

Σχετικά άρθρα