Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πώς θα περάσεις το τριήμερο;
Πώς θα περάσεις το τριήμερο; thumbnail

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός


Ανοίγεσαι σε πολλά θέματα και βρίσκεσαι με άτομα που έχετε κατά κάποιο τρόπο κοινά ενδιαφέροντα. Είναι ο μόνος τρόπος να ξεπεράσεις κάποιες ανησυχίες αλλά και στεναχώριες οι οποίες έχουν προκύψει αυτό το διάστημα. Επειδή σε απασχολούν πολύ τα οικονομικά θέματα θα μπεις πιο βαθιά στην έρευνα. Ο Υδροχόος ίσως είναι το κατάλληλο πρόσωπο να σε φέρει σε επαφή με νέα άτομα και πιθανόν να γνωρίσεις ένα Λιοντάρι που θα σε τραβήξει πολύ με το ενδιαφέρον του. Από την Κυριακή και μετά μπορεί να αράξεις για να ξεκουραστείς και να απολαύσεις την ηρεμία σου και να μην θέλεις καθόλου να βγεις έξω. Με τον Παρθένο θα ανταλλάξεις μηνύματα αλλά χωρίς να υπάρχει ένα σημείο αναφοράς. Προσπάθησε γενικά να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη γιατί χρειάζεται να σκεφτείς με ποιο τρόπο θα οργανώσεις τα οικονομικά σου και γενικά τις συνεργασίες σου.


 


Ταύρος


Υπάρχουν εντάσεις και μεγάλες αντιφάσεις με διάφορα άτομα αλλά και τους γύρω σου που έχετε διαφορετικές αντιλήψεις γιατί θα ξεκαθαρίσεις κάποιες απόψεις σου που αντιστέκονται στην αλλαγή που είναι δύσκολη για σένα αλλά το νιώθεις ότι αν θέλεις να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια σίγουρα θα πρέπει κάτι να κάνεις. Η ιδιαίτερη σχέση με τον Υδροχόο θα σε κάνει να ξεφύγεις από τα τετριμμένα αλλά συγχρόνως σου δημιουργεί ανασφάλεια γιατί έχετε διαφορετικές απόψεις. Από την Κυριακή και μετά οι συνθήκες θα είναι πιο ήρεμες και χαλαρές και σίγουρα θα σε βοηθήσει να σηκωθείς ακόμα και από τις δύσκολες καταστάσεις. Με τον Ιχθύ θα έχεις ένα σημείο αναφοράς και σίγουρα θα σε φέρουν πιο κοντά οι τρέχουσες συνθήκες. Επαφές με συγγενικά αγαπημένα πρόσωπα θα σε ευχαριστήσουν.


 


Δίδυμοι


Έχεις πολλά ενδιαφέροντα και αυτό είναι πάντα που σε κρατάει σε μια ενεργή κατάσταση. Το καλό είναι ότι θα κινηθείς με γρηγοράδα χωρίς να περιμένεις να κάνουν οι άλλοι πράγματα για σένα. Παίρνεις τα ηνία στα χέρια σου και σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Η είδηση για ένα θέμα σπουδών που περιμένεις θα σε χαροποιήσει γιατί το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Πάντως το μυστικό είναι να είσαι ανοικτός/η χωρίς φοβίες για να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα διαπιστώσεις ότι όλα γίνονται κάτω από πίεση και αυτό δεν σου αρέσει καθόλου. Για αυτό θα χαλαρώσεις και θα δοκιμάσεις να κάνεις κάτι το ιδιαίτερο και το διαφορετικό που θα σε βγάλει από ένα μικρό τέλμα. Από την Κυριακή και μετά να προσέξεις τις επαφές και τα λόγια που θα μεταφερθούν γιατί πιθανόν να βρεθείς χωρίς να το θέλεις σε λάθος περιβάλλον.


 


Καρκίνος


Νιώθεις περίεργα γιατί θα χρειαστεί να συμβιβάσεις την νοοτροπία και την σκέψη την δική σου με άτομα που δεν ταιριάζεις και πολύ και πάνω από όλα δεν υπάρχει σωστή επικοινωνία. Για αυτό θα προφυλάξεις το συναίσθημά σου σαν κόρη οφθαλμού. Το κυριότερο από όλα είναι να αλλάξεις έστω και σήμερα ή αύριο τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και να δεις το μέλλον με μια διαφορετική ματιά γιατί μόνο τότε θα πιάσεις την στιγμή που είναι απαραίτητη για σένα. Διαφορετικοί φίλοι και άτομα που σίγουρα κάτι αλλιώτικο θα έχουν να σου πουν, θα σε προβληματίσουν αλλά αν δεν δώσεις ιδιαίτερη σημασία θα καταλάβεις κάτι καινούργιο για την ζωή. Η ευαισθησία από την Κυριακή και μετά μπορεί να σε κάνει να παρασυρθείς με μια παρέα να πεις και κάτι παραπάνω. Θα χαλαρώσεις και θα ακούσεις από μουσική μέχρι που ίσως χορέψεις κιόλας για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με ένα πιο ανοικτό τρόπο. Η επαφή με ένα πρόσωπο πολύ ιδιαίτερο από το εξωτερικό σίγουρα θα σου κάνει πολύ καλό.


 


Λέων


Κάτι σε σπρώχνει να βρεθείς και να ασχοληθείς περισσότερο με τους άλλους παρά με τα δικά σου. Σίγουρα αυτό θα σε ανοίξει και θα σε βγάλει έξω από τον εαυτό σου και από την άλλη θα σου δώσει την δυνατότητα να βλέπεις την ζωή μέσα από αυτούς, που είναι πολύ εξελικτικό και διαφορετικό. Αν ασχολείσαι ιδιαίτερα με τις δημόσιες σχέσεις και κυρίως έχεις πολλά άτομα γύρω σου να συντονίσεις, θα βάλεις τα δυνατά σου για να έρθετε πολύ κοντά. Η αδιαφορία όμως ενός Υδροχόου μπορεί να σε πληγώσει και να πάρεις την απόφαση ότι πρέπει να απομακρυνθεί κάπως ο ένας από τον άλλον. Σκέψου καλύτερα και δες πιο βαθιά τα πράγματα. Πάντως το καλό είναι ότι φίλοι, γνωστοί με πολλά διαφορετικά ενδιαφέροντα και κυρίως με διαφορετικό υπόβαθρο θα περάσουν αυτές τις ημέρες από δίπλα σου. Από την Κυριακή και μετά μπορεί να κάνεις επαφές με άτομα που δεν έχουν καμία σχέση μαζί σου και κυρίως μεγαλύτερη ευαισθησία που μπορεί να σε μπερδέψουν με την κρίση τους. Πιθανόν να κοιμηθείς λίγο παραπάνω για να χαλαρώσεις αλλά πρόσεξε μην το παρακάνεις.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.astrology.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X