Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ποιό ζώδιο φοβάται τη δέσμευση;
Ποιό ζώδιο φοβάται τη δέσμευση; thumbnail

Ποιό ζώδιο φοβάται τη δέσμευση;

Οι άνδρες του ζωδιακού που έχουν το φόβο της δέσμευσης και πως τον εκφράζουν


Πιθανόν να έχεις βρεθεί και εσύ στην φάση που συνάντησες έναν άντρα (που σίγουρα σε έλκυε τρελά), έκανες για λίγο παρέα και ίσως κατέληξες στο κρεβάτι μαζί του. Και μπορεί όλα να ήταν τέλεια μέχρι τη στιγμή που τον έπιασε ο φόβος της δέσμευσης. Ίσως σου είπε ότι δεν έψαχνε για κάποια σοβαρή σχέση το συγκεκριμένο διάστημα. Ναι, σαφώς κάποια στιγμή στη ζωή του θα θελήσει αλλά κατά πάσα πιθανότητα όχι μαζί σου.


Ο φόβος της δέσμευσης μπορεί να υπάρχει σε όλους τους τύπους των ανδρών, ασχέτως ζωδίου, ίσως γιατί κάποιοι απλά δεν θέλουν να εγκατασταθούν κάπου μόνιμα ή σε χρησιμοποιούν για να διασκεδάσουν, ας πούμε, τη… μοναξιά τους (…όταν έχουν ορέξεις).
Ανεξάρτητα από τις προθέσεις τους, διάβασε παρακάτω, από αστρολογικής άποψης, με ποιο τρόπο ο «φόβος της δέσμευσης» ενδέχεται να εκφραστεί στον κάθε άνδρα του ζωδιακού κύκλου.


31-10-2014 mesaaaaa


Κριός
Άκου φίλη, αυτός είναι ένας από τους χειρότερους τύπους ανδρών για δέσμευση, γιατί ακόμα και αν το κάνεις μαζί του, συνήθως θα είναι για πολύ λίγο διάστημα. Είναι καλύτερα μόνος του ή τουλάχιστον νομίζει ότι είναι. Υπάρχει ένας μισογυνισμός κρυμμένος σε πολλούς άνδρες Κριούς που πιστεύουν ότι ο σκοπός της ζωής τους είναι να κυριαρχήσουν και να ελέγξουν τις γυναίκες. Άλλωστε ο ίδιος ζει για να προστατεύσει τον εαυτό του από τον πόνο. Είναι ένας άνθρωπος ελέγχου και δεν πρόκειται να σε βάλει ή πριν από τον εαυτό του, εκτός αν είσαι πραγματικά κάτι ξεχωριστό. Θα σε χρησιμοποιήσει για σεξ ή για οτιδήποτε άλλο πιθανόν να «χρειάζεται» από μια γυναίκα, αλλά δεν θα μετατοπίσει το σύμπαν του για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σου. Αν έχεις πληγωθεί από κάτι που είπε ή έκανε, θυμήσου, ότι δεν είσαι εσύ ο ένοχος αυτής της συναισθηματικής βλάβης.


Ταύρος
Αυτός πάλι, δεν θα σε αφήσει να μάθεις τι σκέφτεται αμέσως, αλλά αν σε κρατά κοντά του, σίγουρα υπάρχει σοβαρός λόγος. Είναι απλό, θέλει να τρώει, να κοιμάται και να κάνει σεξ, (όχι απαραίτητα με αυτήν την σειρά αλλά όλα μεγάλης σημασίας στην λίστα των αναγκών του). Για να εξηγιόμαστε, μην νομίζεις ότι μόνο και μόνο επειδή κάνετε λίγο σεξ και «παρέα», τον έχεις δέσει τον γάιδαρό σου και προς Θεού μην τον πιέσεις ή τον ελέγξεις σε τίποτα γιατί, αν το κάνεις, δεν θα τελειώσετε καλά. Αυτός δεν πρόκειται να κάνει τίποτα αν δε νιώθει έτοιμος και μην προσπαθήσεις να τον παρακινήσεις. Βασικά είναι περισσότερο ο τύπος για κανένα σεξ και ποτέ μην τον πάρεις τηλέφωνο. Κάποια στιγμή, εβδομάδες αργότερα χωρίς επαφή, θα τον δεις κάπου μεθυσμένο, να προσπαθεί ξανά, ζητώντας συγγνώμη. Μην πέσεις στην παγίδα, ενεργεί μόνο μέσα από εγωιστικά κίνητρα για να καλύψει τις ανάγκες του.


Δίδυμοι
Τι να πω για τον Δίδυμο που επιδιώκει να περιβάλλεται από γυναικεία προσοχή; Δεν είναι δυνατόν να μην παρατηρήσει τις ελκυστικές γυναίκες γύρω του, αφού δεν μπορεί να περιοριστεί απλά σε μία. Εάν σου δώσει όρκο δέσμευσης, οφείλω να σε προειδοποιήσω ότι είναι επιρρεπής στην εξαπάτηση, ειδικά αν δεν έχει ωριμάσει πνευματικά. Από την άλλη από την στιγμή που θα τον γειώσεις εσύ, θα έρθει τρέχοντας πίσω σου, γιατί είναι ο τύπος που πιστεύει «ότι είναι φοβερός», αλλά (μεταξύ μας) είναι ένα πολύ ανασφαλές παλικάρι που χρειάζεται κρυφά την επιβεβαίωση. Αν τρέξεις πίσω του, θα πάρεις την κρυάδα (ή την άσχημη πλευρά του διπρόσωπου εαυτού του) γιατί ξέρει ότι σε έχει. Όπως και να έχει το θέμα, χρειάζεται μια ψυχική σύνδεση για να φτάσει στην σεξουαλική πράξη, εκτός και αν τύχει να πάτε στο σπίτι μαζί μία νύχτα μετά το μπαρ. Μεθυσμένος δεν είναι διανοητικά υπεύθυνος για τις πράξεις του, αλλά αισθάνεται την στιγμή που χρειάζεται μια γυναίκα για να τον κάνει να νιώσει πλήρης. Εγώ σου τα είπα!


Καρκίνος
Όταν δεν ψάχνει για μια μόνιμη σχέση, γίνεται πολύ παλιόπαιδο. Ξέρει να βρίσκει τα σωστά κουμπιά και πώς να τα πατά. Ο Καρκίνος, φίλη, όπως και όλα τα ζώδια του νερού, ποθεί αληθινή συντροφικότητα και την άνεση μιας πραγματικής σχέσης, όποτε μπορεί να παίζει μαζί σου για αρκετό χρονικό διάστημα, αλλά όλο αυτό δεν είναι τίποτα άλλο, εκτός από μια διαδικασία επιλογής. Τον έχω ικανό να πει οτιδήποτε έχεις ανάγκη να ακούσεις, όχι τόσο για να σε εντυπωσιάσει, αλλά πιθανότατα για να σε κάνει να ενδιαφερθείς περισσότερο. Η ατάκα του «εγώ δεν κάνω οτιδήποτε, μόνο και μόνο για το σεξ» δεν είναι ο κωδικός για το «σ' αγαπώ» αλλά για το «θα σε δω αργότερα ή όποτε νιώσω και πάλι μοναξιά»….


31-10-2014 mesaaa


Λέων
Αυτός δεν είναι κακός, στην πραγματικότητα μισεί να παίζει το ρόλο του κακού παιδιού, εκτός κι αν νιώσει την αίσθηση του φόβου της δέσμευσης. Τότε θα αισθανθείς την γερή δόση της αντοχής του. Ο Λέων έχει ισχυρή πίστη, και αν δεν δείχνει την απαραίτητη αφοσίωση στην πρωταγωνίστρια της ζωής του, θα κολλήσει στην τακτική «οι φίλοι μου πάνω απ' όλα». Είναι πιθανό να κοιμηθεί μαζί σου και να μην σε πάρει τηλέφωνο πότε ξανά ή να σε καλέσει και πάλι, αλλά μόνο τη στιγμή που θεωρεί βολική και δεν υποδεικνύει ότι το είχε σχεδιάσει. Είναι συνήθως στο τέλος της νύχτας, όταν βρίσκεται παρέα με τους φίλους του, αλλά μην περιμένεις πρόσκληση για να πας κι εσύ. Είναι ο τύπος του άντρα που θα επιδείξει μόνο ό, τι θεωρεί άξιο και αντάξιο του. Αν αυτό δεν σε περιλαμβάνει, δεν θα σε καλέσει έξω για μπύρες με την παρέα του. Αν το κάνει, όμως προετοιμάσου γιατί δεν νομίζω ότι θα αφήσει ούτε ένα δευτερόλεπτο, χωρίς να κρίνει τις επιδόσεις σου.


Παρθένος
Αυτός είναι ο τύπος που πρώτα θα «παίξει» με το μυαλό σου, γιατί δεν πρόκειται να σου πει άμεσα αν θα πάει μακριά η βαλίτσα και θα πέφτει σε συνεχόμενους υπαινιγμούς τύπου: «δεν πιστεύω στην αγάπη». Ο Παρθένος, αγαπά την προσοχή γι' αυτό έχει ποικιλία από γυναίκες που φλερτάρει. Μπορεί, ακόμη να στέλνει απεγνωσμένα μηνύματα σε μια παλιά σύντροφό του, για να έχει κάτι να του κρατά συντρόφια αργά το βράδυ. Επίσης να σου υποσημειώσω ότι είναι ο άνδρας που κάνει σεξ και φλερτάρει, μέχρι να βρει αυτό που θα αισθανθεί εκείνος «το ιδανικό κορίτσι». Δυστυχώς βαδίζει το δρόμο προς την τελειότητα, έτσι εάν αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει λόγος να αμφισβητήσεις τις προθέσεις του και την επιθυμία του, σε συμβουλεύω να προχωρήσεις, καθώς ο ίδιος ποτέ δεν πρόκειται να κινηθεί έξω από την αυτή την κατάσταση, όπως επίσης και δεν θα σταματήσει να σε επικρίνει/συγκρίνει, ασχέτως με το πόσο καλό είναι το σεξ.

Πηγή: http://www.astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X