Απορρίφθηκε η καταγγελία Ολυμπιακού, ποινή σε Γιαννακόπουλο

Ως απαράδεκτη απορρίφθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή η καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατακύρωση υπέρ των “ερυθρόλευκων” του προημιτελικού Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ως εκ τούτου οι “Πράσινοι” θα αγωνιστούν κανονικά στα ημιτελικά του θεσμού.
Εξάλλου, στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, επιβλήθηκε νέα ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα διάρκειας 5 μηνών αλλά και χρηματικό πρόστιμο ύψους 44.000 ευρώ για τον λόγο ότι παρά την προηγούμενη τιμωρία του βρέθηκε κανονικά στο ΟΑΚΑ στο ματς Κυπέλλου.
Αναλυτικά:
Απορρίπτεται η καταγγελία της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για κατακύρωση υπέρ αυτής, του αγώνα Καλαθοσφαίρισης Κυπέλλου με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 9-10-2014, ως απαράδεκτηΕπιβάλλεται: 
1) Στον κ. Δ. Γιαννακόπουλο Πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, ως αθλητικό παράγοντα στον οποίο προγενέστερα επεβλήθη ποινή και ο οποίος υπέπεσε, εντός διετίας από την επιβολή της, σε νέα παράβαση από τις προβλεπόμενες στον παρόντα κανονισμό, ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, διάρκειας πέντε (5) μηνών, κατά τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 9-10-2014 και
2) Στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για την πράξη του Προέδρου της ΚΑΕ κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, πρόστιμο 44.000,00€, για τον ως άνω αγώνα.
Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (ρίψη κροτίδας εκτός γηπέδου), έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωσή της στον Τύπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ΑΕΚ της 26-10-2014».

Σχετικά άρθρα