Έδεσε… Ραμπιό η Παρί

Την συνεργασία της με τον Αντριάν Ραμπιό έως τον Ιούνιο του 2019 επέκτεινε η Παρί Σεν Ζερμέν! Το προηγούμενο συμβόλαιο των δυο πλευρών έληγε το 2015 και ήδη υπήρχε ενδιαφέρον για τον 20άχρονο μέσο.

Μετά τις υπογραφές ο Αντριάν Ραμπιό δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο σύλλογος μου με έκανε ο παίκτης που είναι τώρα. Ευχαριστώ την διοίκηση, και τον πρόεδρο για την στήριξή τους και για τον τρόπο που έγιναν οι συζητήσεις για την ανανέωσή της συνεργασία μας. Στην Παρί Σεν Ζερμέν μεγάλωσα και ένιωσα για ένιωσα τα πρώτα μου συναισθήματα ως παίκτης. Η ομάδα έχει φιλόδοξο πρόγραμμα και για το μέλλον και είναι υπερήφανος που θα είμαι μέρος της τα επόμενα χρόνια. Θέλω τώρα να επικεντρωθώ μόνο στο ποδόσφαιρο και στα παιχνίδια, δίνοντας έτσι τον καλύτερο εαυτό για την Παρί Σεν Ζερμέν, ευχαριστώντας και τους φιλάθλους μας».  

Από την πλευρά του ο Νασέρ Αλ-Κελαΐφι, πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, υπογράμμισε: «Είμαστε ικανοποιημένοι με την επέκταση της συνεργασίας μας με τον Αντριάν Ραμπιό έως τον Ιούνιο 2015. Αυτή είναι μία από τις πιο σημαντικές συμφωνίες της ομάδας για το μέλλον, καθώς μιλάμε για παίκτη που μπορεί να προσφέρει πολλά στο μέλλον. Ο Αντριάν μεγάλωσε και είμαι πεπεισμένος πως θα συνεχίσουμε να ζούμε μεγάλες στιγμές. Ήταν πολύ σημαντικό για τον σύλλογο να κρατήσει τον Αντριάν, έναν νεαρό Γάλλο παίκτη, που… βγήκε από την οικογένεια της Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι μέρος της οικογένειάς μας»…
 
Ο Αντριάν Ραμπιό εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα του συλλόγου του Παρισιού το 2012, όταν προπονητής ήταν ο Κάρλο Αντσελότι . Από τότε έχει παίξει 43 αγώνες με τα χρώματα της πρωταθλήτριας Γαλλίας, και επτά είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ…
Σε ηλικία μόλις 19 ετών έχει κερδίσει το πρωτάθλημα δυο φορές (2013, 2014), μία το Λιγκ Καπ (2014), αλλά δύο και το Λιγκ Καπ Γαλλίας (2013, 2014).

Σχετικά άρθρα