Τα φώτα στην Τρίπολη

Με τρία ματς ανοίγει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ. Το ενδιαφέρον συγκεντρώνει εκείνο στην Τρίπολη ανάμεσα σε Αστέρα και Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα ανοίγει στις 15:00 ο Πλατανιάς υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα σε μια προσπάθεια να ανέβει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία. Οι Κρητικοί δεν έχουν καλό ρεκόρ μέχρι στιγμής στην έδρα του και ίσως στηριχθεί σε αυτό η ομάδα του Πετράκη, που θέλει να συνεχίσει από την ισοπαλία της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο.

Στις 17:15 η εκπληκτική εφέτος Βέροια φιλοξενεί τον Πανιώνιο. Η Βασίλισσα του Βορρά διατηρεί το απόρθητο της έδρας της σε τέσσερα παιχνίδια και οι κυανέρυθροι φαντάζουν ως ο κατάλληλος αντίπαλος για να το συνεχίσουν.

Στις 19:30 την πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το ντέρμπι Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός. Ο ευρωπαίος Αστέρας υπόσχεται μια ακόμα δύσκολη βραδιά στους ερυθρόλευκους, τους οποίους έχουν κερδίσει δύο φορές μήνα Νοέμβριο. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του και με το μυαλό στην Γιουβέντους δεν επιθυμεί να επιτρέψει και άλλη απώλεια βαθμών που μπορεί να απομακρύνει κι άλλο τον ΠΑΟΚ στην κορυφή.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: 

Σάββατο 1/11

15:00 Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα 

17:15 Βέροια – Πανιώνιος 

19:30 Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 

Κυριακή 2/11 

15:00 Εργοτέλης – ΠΑΟΚ 

17:15 Νίκη Βόλου – Κέρκυρα 

17:15 Παναιτωλικός – Skoda Ξάνθη 

17:15 Πανθρακικός – ΟΦΗ 

19:30 Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 

Δευτέρα 3/11 

19:30 Καλλονή – Λεβαδειακός 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

Σχετικά άρθρα