Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Φρικτό! Πώς έχασε τη ζωή της υπάλληλος μέσα σε ασανσερ
Φρικτό! Πώς έχασε τη ζωή της υπάλληλος μέσα σε ασανσερ thumbnail

Φρικτό! Πώς έχασε τη ζωή της υπάλληλος μέσα σε ασανσερ

Υπάλληλος του καταστήματος η νεκρή γυναίκα


Υπάλληλος του καταστήματος ήταν η νεαρή γυναίκα που απεγκλωβίστηκε νεκρήαπό το ασανσέρ καταστήματος παιχνιδιών στην οδό Ομήρου 9 στον Φάρο Ψυχικού.


Πρόκειται για μια κοπέλα 21 ετών, υπάλληλο του καταστήματος, η οποία εγκλωβίστηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες στο ασανσέρ .


Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι συνάδελφοί της ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, αλλά οι πυροσβέστες όταν πήγαν στο σημείο και άνοιξαν το ασανσέρ την βρήκαν νεκρή. Μέσα στο ασανσέρ υπήρχε και μια σκάλα.


Στο κατάστημα έχει μεταβεί ιατροδικαστής μαζί με αστυνομικούς ο οποίος θα αποφανθεί αν ο θάνατος της νεαρής γυναίκας οφείλεται σε ατύχημα ή άλλη αιτία.


Δείτε το ιστορικό…


Μία γυναίκα, 25 ετών, βρέθηκε νεκρή, εγκλωβισμένη σε ασανσέρ, σε κατάστημα παιχνιδιών στο Ψυχικό.


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η Υπηρεσία δέχτηκε κλήση για απεγκλωβιμό στις 20:30 εντός καταστήματος παιδικών παιχνιδιών στο Ψυχικό, στην οδό Ομήρου 9.


Οι άνδρες της πυροσβεστικής απεγκλώβισαν νεκρή τη νεαρή γυναίκα, ενώ μέσα στο ασανσέρ βρέθηκε και μία σκάλα.


Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις και ιατροδικαστής.Και άλλες ειδήσεις από το σημερινό αστυνομικό δελτίο..


 


ΦΩΤΟ-Αυτά είναι τα μέλη της σπείρας που εξαπατούσε εταιρείεςΦΩΤΟ-Αυτά είναι τα μέλη της σπείρας που εξαπατούσε εταιρείες-Αυτά είναι τα μέλη της σπείρας που εξαπατούσε εταιρείες


Αυτά είναι τα μέλη της εγκληματικής σπείρας που ενέχεται σε πολυάριθμες υποθέσεις απάτης σε βάρος εταιρειών και προσπορισμό παράνομου οικονομικού οφέλους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.


Πρόκειται για τους:


Billing – Fountoukidis Jeannine του Selms Peter Joerg Wilhelm και της Carola, γεννηθείσα το 1979 στη Γερμανία.
Ζαρδαλίδης Γεώργιος του Αθανασίου και της Βασιλικής, γεννηθείς το 1983 στη Θεσσαλονίκη.

Τουμανίδης Ιωάννης του Χρήστου και της Μαρίας, γεννηθείς το 1971 στη Θεσσαλονίκη.

Μουζαλιώτης Δημήτριος του Ανδρέα και της Συμέλας, γεννηθείς το 1965 στη Θεσσαλονίκη.
Gogoladze – Μουζαλιώτη Ιrina του Nikolai και της Fegina, γεννηθείσα το 1976 στη Γεωργία.Επίσης, από την ΕΛ.ΑΣ. δημοσιοποιούνται και οι επωνυμίες των εταιρειών, τις οποίες είχαν ιδρύσει για να εξυπηρετήσουν τους παράνομους σκοπούς της εγκληματικής οργάνωσης:


Οι εταιρείες είναι η «MOUZALIOTIS CONTAINER» (www.mouzaliotis.gr) και η «BMG» (www.bmg.gr).


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πολυμελής εγκληματική οργάνωση ενεχόταν σε πολυάριθμες υποθέσεις απάτης σε βάρος εταιρειών και προσπορισμό παράνομου οικονομικού οφέλους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.


Υπό την καθοδήγηση και τις εντολές του «εγκεφάλου», λειτουργούσε ως «βιτρίνα» για την παράνομη δραστηριότητα του κυκλώματος μία εταιρεία πώλησης/ενοικίασης containers και μία εταιρεία με δραστηριότητα το γενικό εμπόριο


Από την εμπορική δραστηριότητα των νομιμοφανών εταιρειών της οργάνωσης, εξαπατήθηκαν συνολικά τουλάχιστον 17 επιχειρήσεις, οι οποίες υπέστησαν οικονομική ζημία που προσεγγίζει το 1 εκ. ευρώ.


Η εξαπάτηση των επιχειρήσεων, οι οποίες υπέστησαν οικονομική ζημία εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, υλοποιούνταν μέσω της αθέτησης των εμπορικών συμφωνιών που συνέπρατταν με νομιμοφανείς εταιρείες, τις οποίες είχαν ιδρύσει τα μέλη του κυκλώματος.


Όπως προέκυψε από τις ενδελεχείς αστυνομικές έρευνες, η εγκληματική οργάνωση, η οποία διέθετε σαφή ιεραρχία, δομή, διαρκή δράση και συνολικό σχεδιασμό ίδρυσε δύο εταιρείες, εκ των οποίων η μία είχε ως αντικείμενο την πώληση/ενοικίαση containers και η άλλη το γενικό εμπόριο (εμπόριο ζάχαρης, μπανανών, κ.α).


Αποσκοπώντας σε «αλίευση» πελατών, τα μέλη του κυκλώματος, παρουσίαζαν τις ιδρυθείσες εταιρείες, ως εξαιρετικά φερέγγυες, αξιόπιστες, με μεγάλη εμπορική δραστηριότητα και σημαντικό πελατολόγιο, τη στιγμή όμως που, η μεν πρώτη εταιρεία, από τον Οκτώβριο του 2012 ως τον Μάρτιο του 2014, εξαπάτησε 9 επιχειρήσεις, από τις οποίες απέσπασε χρηματικό ποσό άνω των 235.000 ευρώ, καθώς είτε εσκεμμένα δεν παρέδιδε τα παραγγελθέντα containers , είτε παρέδιδε μέρος μόνο της παραγγελίας, είτε παρέδιδε παραγγελία που δεν πληρούσε τις συμφωνηθείσες προδιαγραφές.


Η δε δεύτερη εταιρεία, η οποία είχε ως αντικείμενο κυρίως την εμπορία ζάχαρης, από τον Νοέμβριο του 2011 ως τον Ιούλιο του 2012, ακολουθώντας τον ίδιο τρόπο δράσης, εξαπάτησε οκτώ 8 επιχειρήσεις, προκαλώντας τους οικονομική ζημία άνω των 695.000 ευρώ.


Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι, ο ιθύνων νους της οργάνωσης, λόγω φυσικής του απουσίας στο εξωτερικό και προκειμένου να διατηρεί τον έλεγχο των εταιρειών και επομένως και του κυκλώματος, είχε εγκαταστήσει στους χώρους που χρησιμοποιούνταν ως γραφεία των επιχειρήσεων του, κάμερες παρακολούθησης και μικρόφωνα, μέσω των οποίων παρακολουθούσε ακόμη και συνομιλίες των υπαλλήλων του.


Επίσης, προέκυψε ότι, καθένα από τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης, είχε επιφορτιστεί με συγκεκριμένα καθήκοντα, τα οποία αφορούσαν στην πλαστογράφηση τιμολογίων, στη λήψη συνεντεύξεων για πρόσληψη υπαλλήλων, στην παροχή πληροφοριών σε ενδιαφερόμενους πελάτες, στη διεκπεραίωση των τραπεζικών συναλλαγών, στη λογιστική κάλυψη παράνομων μεταφορών χρημάτων, στη θεώρηση πλαστών τιμολογίων, κ.α


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, κρίνεται αναγκαία, καθώς εκτιμάται ότι από τον τρόπο δράσης της συμμορίας, την ευρύτητα της δραστηριοποίησής της και τα λοιπά στοιχεία, ο πραγματικός αριθμός των παθόντων είναι κατά πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που κατέστη δυνατό μέχρι τώρα να εξακριβωθεί, καθώς και το ύψος της προξενηθείσης ζημίας είναι μεγαλύτερο από το προαναφερθέν.


Επίσης, κρίνεται αναγκαία προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθόσον έτσι θα καταστεί δυνατό για όσους παθόντες έχουν υποστεί βλάβη από παρόμοιες πράξεις των κατηγορουμένων, να προσφύγουν στις Αρμόδιες Αρχές προς διερεύνηση των πράξεων.


Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στο τηλέφωνο 2310-388349. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.
 Συνελήφθη 38χρονος για ανθρωποκτονία


Έναν 38χρονο που κατηγορείται για συμμετοχή σε ανθρωποκτονία από πρόθεση εντόπισαν και συνέλαβαν, χθες το πρωί, αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος στη Στυλίδα Φθιώτιδας.


Σε βάρος του δράστη εκκρεμούσε απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών με την οποία διατασσόταν η σύλληψη και προσωρινή του κράτηση, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση στο Ζεφύρι Αττικής τον Φεβρουάριο του 2002.

ΠΗΓΗ: www.enikos.grComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X