Τριάδα φιλοξενούμενων

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του pamesports.gr. Από σήμερα και κάθε ημέρα ο betmen μπαίνει στην επιτυχημένη παρέα του στοιχήματος έχοντας ως βασικό στόχο να σας δίνει ιδέες. Συνήθης τακτική τα δύσκολα σημεία χωρίς αυτό να αποτελεί κανόνα, άλλωστε εκείνο που έχει σημασία είναι η επιτυχία ακόμνη και με μικρότερες αποδόσεις. 
Πάμε λοιπόν. 
 
162  ΜΑΪΝΤΖ-ΒΕΡΝΤΕΡ  Χ2 (3.65-4.00)

Η Μάιντζ είναι καλή ομάδα αλλά δεν είναι Μπάγερν για να συνεχίζει επ’ αόριστον το αήττητο σερί. Την περασμένη αγωνιστική ήρθε η πρώτη ήττα της σεζόν, πεντακάθαρη με 3-0 από την Βόλφσμπουργκ. Εδειξε σημάδια κόπωσης κάτι που λογικά κάποια στιγμή θα εμφανιζόταν. Η Βέρντερ Βρέμης πήρε νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο επί της Τσέμνιτσερ, αποτέλεσμα που αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά στο καταρρακωμένο ηθικό των παικτών της. Μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, έχει υπέρ της και την προιστορία.
 
253  ΡΙΝΤ-ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ  2 (2.50)

Ο λόγος που διαφωνώ με το σετ των αποδόσεων σε αυτό το ματς που δίνουν φαβορί την γηπεδούχο είναι πως η υπάρχει μια εμφανέσταση διαφορά μεταξύ των δύο κλαμπ: η αμυντική προσέγγιση. Η μεν Ριντ δέχεται πολύ εύκολα το γκολ η δε ΒΑΚ σε έξι εκτός ματς έχει δεχτεί μόνο έξι γκολ. Επιπρόσθετα η φιλοξενούμενη είναι πιό σταθερή ομάδα και ειδικά μακρυά από την έδρα της όπου μετρά πέντε τρίποντα και μία μόνο ήττα.Το διπλό ισχυροποιείται και από το γεγονός ότι η Πέλετς έχει νικήσει δύο φορές φέτος την σημερινή αντιπαλό της, 4-1 εντός για το πρωτάθλημα και 1-0 στην “Κάινε Ζόρζε Αρένα” για το Κύπελλο.
 
272 NIΣ-ΛΙΟΝ  2    2.05
Εντυπωσιακή η πορεία της Λιόν η οποία νικώντας την περασμένη Κυριακή την… αφηνιασμένη Μαρσέιγ έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα Γαλλίας. Παίζουν όμορφο και κυρίως ποδόσφαιρο ουσίας οι “Λιονέ” οι οποίοι μπορούν να συνεχίσουν το εντυπωσιακό σερί ακόμη και στην παραδοσιακά δύσκολη έδρα της Νις. Αναμένεται επιθετικό ματς με τους γηπεδούχους του Κλοντ Πιέλ ο οποίος είναι ο πρώην τεχνικός της Ολιμπίκ να θέλουν τη συνέχεια μετά το απρόσμενο 7-2 στην έδρα της Γκινγκάμπ. Εναλλακτικά υπάρχει και το όβερ.

Σχετικά άρθρα