Κουτρουμπής: «Με τον Μπεργκ θα σκοράρουμε πιο συχνά»

Το διαπιστωμένο πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων αλλά και στην αποτελεσματικότητα του Παναθηναϊκού θα βρει λύση στο πρόσωπο του Μάρκους Μπεργκ, όπως δήλωσε ο Γιώργος Κουτρουμπής στη Nova. 


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
 

Για το επικείμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Ερχόμαστε από δύο άσχημα αποτελέσματα, ειδικά στο ντέρμπι όλοι είδαν τι έγινε. Δεν αξίζαμε να χάσουμε. Στο Κύπελλο κάναμε μία καλή εμφάνιση. Ήρθε η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Τώρα αντιμετωπίζουμε τον Ατρόμητο, ο οποίος εκείνος έρχεται από ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για την επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ : «Σίγουρα, μας δίνει ένα κίνητρο η επιστροφή του Μπεργκ. Με το που μπήκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό η ομάδα έκανε φάσεις, σκόραρε, ο κόσμος και αυτός βοηθάει πιο πολύ. Είναι χαρούμενοι για την επιστροφή του Μάρκους και πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα. Παρόλο που δεν είχαμε το γκολ, δημιουργούσαμε φάσεις, αλλά με την επάνοδο του Μπεργκ, θα σκοράρουμε πιο συχνά».

Για την «σφιχτή» άμυνα των Περιστεριωτών: «Όλες οι ομάδες, ειδικά στη Λεωφόρο, έρχονται και παίζουν αρκετά κλειστά. Δημιουργούμε φάσεις, αλλά το θέμα είναι να βρούμε τον τρόπο να τελειώνουμε τις φάσεις. Αυτό δουλεύουμε στις προπονήσεις για τέτοιου είδους αγώνες».

Για την πορεία των «κυανόλευκων»: «Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Έρχονται από ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά ελπίζω να κερδίσουμε γιατί χρειαζόμαστε τη νίκη».

Για τους παίκτες που χρειάζεται να δώσουν μεγαλύτερη βάση: «Έχουν αρκετούς παίκτες που είναι καλοί. Ο Παπάζογλου, ο Ούμπιντες, ο Ναπολεόνι… Ξέρουμε και τη φιλοσοφία του προπονητή τους από πέρσι από τον ΟΦΗ. Θα έρθουν για να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα. Πέρσι παίξαμε αρκετές φορές και δεν καταφέραμε να τους κερδίσουμε. Τώρα είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το παιχνίδι».

Για την εξίσου δύσκολη συνέχεια με Αϊντχόφεν και ΠΑΟΚ: «Δεν πρέπει να κοιτάμε τα επόμενα ματς. Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, με την Αϊντχόφεν είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, με δύο νίκες υπάρχουν πολλές πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση. Μετά έχουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, πρέπει να πάρουμε και για ψυχολογικούς λόγους τη νίκη».

Για το ενδεχόμενο να κληθεί στην Εθνική Ελλάδας: «Είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνει ο κ. Ρανιέρι, ο οποίος παίρνει πολλούς παίκτες, ακόμα και από την ΑΕΚ που είναι στη Β’ Εθνική. Πρόσφατα και ο Καρέλης κλήθηκε. Όλοι ελπίζουμε, αλλά το θέμα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας με τον Παναθηναϊκό».

 

Σχετικά άρθρα