Βεργέτης: «Τουλάχιστον παλέψαμε»

Διαβάστε ακόμα:

Βεργέτης: «Γενναίοι οι παίκτες μου»

Ο Στάικος Βεργέτης μίλησε στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη. Ο προπονητής των Αρκάδων τόνισε πως ήταν ιδιαίτερα δύσκολο το παιχνίδι αφού η ομάδα του έμεινε με 10 παίκτες νωρίς. Είπε πως ο Αστέρας θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από την ισοπαλία. Μίλησε ακόμα για το παιχνίδι με την Τότεναμ αλλά και για τον ίδιο προσωπικά.

Αναλυτικά:

«Είναι δύσκολο να μένουμε με 10 παίκτες στην ήδη δύσκολη αποστολή απέναντι στον πρωταθλητή. Οι παίκτες μου είναι γενναίοι, έβγαλαν άμυνες. Τουλάχιστον παλέψαμε. 

Αυτό που κοιτάμε είναι η καλή αμυντική οργάνωση. Μετά την αποβολή έγινε ακόμα πιο δύσκολη η αποστολή μας. Δόξα το Θεό τα καταφέραμε. Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο ακόμα και με 10 παίκτες. 

Δεν κατηγορώ τα παιδιά για την επίθεση γιατί πρώτα κοιτάμε την άμυνα μας και έπρεπε να βγάλουμε τις άμυνες αυτές». 

Για το μέλλον: Είμαστε ώριμοι και συνειδητοποιημένοι για την κατάσταση που ζούμε. Ακόμα και αν είναι πρώτη φορά. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κοιτάμε μόνο τον επόμενο αντίπαλο. Έχουμε ανταπεξέλθει σε πολύ καλό βαθμό και συνεχίζουμε. 

Για τον ίδιο προσωπικά και την πορεία του: Εγώ πραγματεύομαι αυτό που αγάπησα από μικρό παιδί. Το ποδόσφαιρο. Το έκανα με μικρά παιδιά, με ήθος και ταπεινότητα. Όταν ήρθα εδώ στον Αστέρα ήξερα ότι αλλάζουν αυτά γιατί το επίπεδο είναι επαγγελματικό. Προσπαθώ και για έναν λόγο παραπάνω, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι του Αστέρα. 

Για τον αγώνα με την Τότεναμ: Εμείς προσπαθούμε να στήσουμε ένα πλάνο αγώνα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως η Τότεναμ. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θα πάμε με πίστη και αυτοπεποίθηση. Θα κοιτάξουμε να αμυνθούμε σωστά και να βγούμε μπροστά με πλάνο. Έχουμε αντοχές γιατί έχουμε φιλοδοξίες. 

Σχετικά άρθρα