Πρίφτης: «Σαν να παίζαμε στο γήπεδο μας»

Ο Δημήτρης Πρίφτης αφιέρωσε την σημερινή νίκη του Άρη στην Δράμα στον μάνατζερ της ομάδας Βασίλης Βουρτζούμη, που «έχασε» πρόσφατα τον πατέρα του, και επισήμανε ότι οι «κίτρινοι» ένιωθαν σαν να παίζουν στο γήπεδο τους λόγω της πολυπληθούς παρουσίας των φίλων του Άρη στο «Δημήτριος Κραχτίδης».

«Αφιερώνουμε τη νίκη στον μάνατζερ της ομάδας, Βασίλη Βουρτζούμη», ήταν τα πρώτα λόγια του κόουτς των «κίτρινων», οποίος εξήγησε: «Ήταν πολύ δύσκολη εβδομάδα για μας, είναι πολύ δύσκολο κάποιος άνθρωπος της ομάδας να χάνει ένα δικό του άνθρωπο και θέλω να του μεταφέρω κι εγώ, πέρα από τα συλλυπητήριά μου και την αφιέρωση για τη νίκη».

«Ο ΚΑΟΔ είναι μία καλή ομάδα, έχει μία δυνατή έδρα, το ξέραμε γιατί το είδαμε και στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ», συνέχισε ο Πρίφτης και υπογράμμισε: «Επομένως οι δύο βαθμοί που πήραμε ήταν πολύ σημαντική συγκομιδή και σίγουρα θα μας φανούν πολύτιμοι για τη συνέχεια. Υπάρχουν ορισμένα κομμάτια που ο ΚΑΟΔ είναι πολύ δυνατός. Το ένα είναι το αμυντικό ριμπάουντ, το οποίο μας πλήγωσε ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο. Το δεύτερο ήταν το ανοιχτό γήπεδο, τομέας στον οποίο ανταποκριθήκαμε καλά. Αυτό που δε μου άρεσε στην ομάδα μου είναι ότι σε ορισμένα σημεία που καταφέραμε να πάρουμε κάποια διαφορά, χαλαρώσαμε και αντί να την αυξήσουμε, αφήσαμε τον αντίπαλο να πλησιάσει. Θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει στο τέλος αν δεν είχαμε τη μεγάλη συνεισφορά του Γκίκα και του Αντεγκμπόγιε στο τέταρτο δεκάλεπτο. Γενικά πιστεύω ότι η ομάδα λειτούργησε ικανοποιητικά και είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα».

«Θα εξετάσουμε την παραμονή του Αντεγκμπόγιε όταν έρθει η ώρα, έχουμε άλλες 10-15 μέρες μέχρι να χρειαστεί να αποφασίσουμε», απάντησε ο προπονητής του Άρη σε ερώτηση για τον Βρετανό γκαρντ. «Θα δούμε και θα συζητήσουμε γιατί εξαρτάται από πολλά πράγματα».

«Δε φάνηκε να παίζουμε εκτός έδρας», επισήμανε ακόμη ο Πρίφτης. «Ο κόσμος μας είχε κόσμια συμπεριφορά, τον θέλουμε κοντά μας και είναι σημαντική η συμβολή του».

Ο Νίκος Γκίκας τόνισε την συμβολή του Αλέξανδρου Βεζένκοφ στην νίκη των «κίτρινων»: «Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον μάνατζερ της ομάδας μας, Βασίλη Βουρτζούμη, ο οποίος μέσα στην εβδομάδα έχασε τον πατέρα του. Η σκέψη μας είναι μαζί του και θέλαμε να κερδίσουμε και γι’ αυτόν. Αναφορικά με το παιχνίδι, καταφέραμε να περιορίσουμε σε σημαντικό βαθμό τα καλά στοιχεία του ΚΑΟΔ. Σίγουρα δεν καταφέραμε να περιορίσουμε τον Ζάρα. Ήμασταν καλοί μπροστά βάζοντας μεγάλα σουτ. Ευτυχώς στο τέλος ο Βεζένκοφ πήρε το ριμπάουντ και με τις δύο εύστοχες βολές «κλείδωσε» το ματς».

Σχετικά άρθρα