Πίρλο: «Μάχη με Ολυμπιακό, μιλάμε για τελικό…»

Στον κρίσιμο αγώνα με τον Ολυμπιακό έχουν πλέον στραμμένη την προσοχή τους όλοι στη Γιουβέντους, μετά τη νίκη της «μεγάλης κυρίας» στον αγώνα με την Έμπολι με 2-0 και αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του Αντρέα Πίρλο, μετά την συγκεκριμένη αναμέτρηση…     

Ο διεθνής μέσος, που αποτελεί βαρόμετρο στην απόδοση των «μπιανκονέρι», σκόραρε με την Έμπολι με εκτέλεση φάουλ στο 61’ και αυτό ήταν το πρώτο του γκολ στο φετινό καμπιονάτ. Ο Ιταλός άσος τόνισε μετά το ματς στο «Καστελάνι» πως αισθάνεται ολοένα και καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι, ενώ μιλώντας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Τρίτη, έκανε λόγο για «τελικό»!

«Ήταν σημαντικό για μας να κερδίσουμε μετά την ήττα της Τετάρτης από τη Τζένοα και την ήττα της Ρόμα από τη Νάπολι το απόγευμα», υπογράμμισε ο Αντρέα Πίρλο αρχικά στην κάμερα του «Sky Sport Italia», και συνέχισε: «Αισθάνομαι καλύτερα τώρα από παιχνίδι σε παιχνίδι και πιστεύω ότι φτάσω σύντομα στο τοπ της φόρμας μου. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για τη μάχη με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι σαν ένας τελικός για μας. Ξέρουμε ότι έχουμε μόνο ένα αποτέλεσμα στη διάθεσή μας και θα προετοιμαστούμε για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Ο Αντρέα Πίρλο έδειξε σε καλή κατάσταση και αυτό χαροποίησε τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι η Γιουβέντους έχει… ανάγκη τον Πίρλο!

Σχετικά άρθρα