ΠΑΟΚ: Πάει για το 7Χ7 και το +5

Η μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά ήδη βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, θα παραμείνει όπως κι αν έχει σήμερα, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον Εργοτέλη, όμως έχει την δυνατότητα να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τον δεύτερο Ολυμπιακό.

Με νίκη σήμερα το μεσημέρι επί του Εργοτέλη, ο ΠΑΟΚ θα φθάσει στο +5 από τους Πειραιώτες και θα αποκτήσει άλλον «αέρα» για την συνέχεια του πρωταθλήματος και ειδικά για το ντέρμπυ της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα . Ο ΠΑΟΚ σήμερα το μεσημέρι στο Παγκρήτιο στάδιο θέλει να κάνει το 7Χ7. Να πετύχει δηλαδή την 7ησυνεχόμενη νίκη του σε αγώνα πρωταθλήματος όπως είχε δηλώσει προχθές κατά την βράβευσή του ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο ΠΑΟΚ θυμίζουμε πως έχει 19 βαθμούς και εφόσον κερδίσει θα φθάσει στους 22.

Απέναντί του έχει μία αξιόλογη ομάδα την οποία κοουτσάρει ένα δικό του παιδί, ένας πρώην προπονητής του, ο Παύλος Δερμιτζάκης. Δικαιολογημένα υπάρχει σεβασμός στο πρόσωπο του Δερμιτζάκη αλλά και στον Εργοτέλη. Όμως, ο στόχος δεν αλλάζει. Ξεκάθαρα θα διεκδικήσει την νίκη ο ΠΑΟΚ σήμερα και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι για το τελικό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ θα έχει την στήριξη περισσότερων από 300 οπαδών του στο Παγκρήτιο.

Σχετικά άρθρα