Εμφύλιος στο… Μάντσεστερ

Το Μάντσεστερ χωρίζεται ξανά στα δύο! Η πρωταθλήτρια Σίτι υποδέχεται στις 15:30 τη μεγάλη της αντίπαλο στο «Εtihad» ευελπιστώντας να συνεχίσουν την πρόσφατη καλή παράδοση που έχουν χτίσει. 

Αυτό είναι το 151ο ντέρμπι των δύο γειτόνων που βρίσκει τη Σίτι εννέα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι και τη Γιουνάιτεντ ακόμα τέσσερις στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Το timing πάντως φαίνεται πως βολεύει τους φιλοξενούμενους καθώς προέρχονται από την ισοπαλία με τους Μπλε του Ζοζέ Μουρίνιο, ενώ αντίθετα το συγκρότημα του Μανουέλ Πελεγκρίνι ηττήθηκε από τη Γουέστ Χαμ με 2-1 αλλά και από τη Νιούκαστλ για το Λιγκ Καπ με 2-0.

Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Νταβίντ Σίλβα για τις επόμενες τρεις με τέσσερις εβδομάδες έχοντας αποκομίσει πρόβλημα στο αριστερό γόνατο, στην αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ, ενώ η Γιουνάιτεντ θα έχει κανονικά τον Γουέιν Ρούνεϊ που είναι πανέτοιμος να επιστρέψει έχοντας εκτίσει ποινή τριών αγωνιστικών. Εκτός έμεινε ο Ραδαμέλ Φαλκάο, επιστρέφει ο Βαλένσια.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Σίτι (4-2-3-1): Χαρτ – Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Μανγκαλά, Κλισί – Φερναντίνιο, Μίλνερ – Νασρί, Τουρέ, Γιόβετιτς – Αγουέρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-3-3): Ντε Χέα – Ράφαελ, Σμόλινγκ, Ρόχο, Σο – Ντι Μαρία, Μπλιντ, Γιανουζάι – Φελαϊνί, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι

Σχετικά άρθρα