Ο Άτκινσον στο Γιουβέντους – Ολυμπιακός

Ο Μάρτιν Άτκινσον ορίστηκε από την ΟΥΕΦΑ για να διευθύνει το παιχνίδι της Γιουβέντους με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Βοηθοί του θα είναι οι Μάικλ Μάλαρκι και Ντάρεν Καν, τέταρτος ο Στίβεν Τσάιλντ και βοηθοί γραμμής οι Άντονι Τέιλορ και Κέβιν Φρεντ.

Ο Βρετανός διαιτητής επιστρέφει μετά από 5 χρόνια στον δρόμο του Ολυμπιακού καθώς στις 18 Αυγούστου του 2009 είχε «σφυρίξει» την εκτός έδρας νίκη των ερυθρόλευκων επί της Σερίφ Τιρασπόλ για τα play offs του Champions League. 

Άλλες τρεις φορές έχει βρεθεί στο δρόμο ελληνικών ομάδων. Την 1η Ιουνίου του 2007 ήταν διαιτητής στο Κροατία-Ελλάδα (2-2) για την elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2007, στις 21 Φεβρουαρίου του 2008 βρέθηκε στο Χετάφε-ΑΕΚ (3-0) για τους «32» του Κυπέλλου UEFA και στις 29 Μαρτίου του 2011 στο φιλικό Ελλάδα-Πολωνία (0-0). 

Φέτος ήταν διαιτητής στο επεισοδιακό Σερβία-Αλβανία για τα προκριματικά του Euro 2016 και στο Λεβερκούζεν-Μπενφίκα (3-1) για τους ομίλους του Champions League. 

Σχετικά άρθρα