Στο Τορίνο για την πρόκριση

Σε πολύ λίγο αναχωρεί η αποστολή του Ολυμπιακού για το Τορίνο ενόψει του πολύ κρίσιμου παιχνιδιού με την Γιουβέντους για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο αφήνουν πίσω τους το ματς της Τρίπολης με τον Αστέρα και την εν γένει απόδοση της ομάδας στο πρωτάθλημα και συγκεντρώνονται στον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στους 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

«Θα είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι» τόνισε ο Ντελβέν Εντινγκά και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι θα είναι πολύ διαφορετικό από το ματς της Αθήνας γιατί η Γιουβέντους θα εμφανιστεί πιο επιθετική γιατί θέλει το αποτέλεσμα. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο. Έχουμε ξεχάσει τον αγώνα στην Τρίπολη, καθώς εδώ μιλάμε για μια εντελώς διαφορετική διοργάνωση». 

Από την πλευρά του ο Νταβίντ Φουστέρ είπε: «Είναι ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι αφού μπορεί να κρίνει πολλά για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Γιουβέντους είναι πολύ δυνατή αλλά εμείς δείξαμε ότι μπορούμε να τους νικήσουμε και θα κάνουμε το παν για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Δεν έχει σχέση αυτό το παιχνίδι με εκείνο της Τρίπολης αλλά ούτε και με την απόδοσή μας στο πρωτάθλημα.» 

Μαζί με την αποστολή της ομάδας βρίσκεται και ο δ/νων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης. Σημερα ταξίδεψε εξάλλου και η ομάδα Νέων, η οποία θα αναμετρηθεί με την αντίστοιχη της Γιουβέντους αύριο. 

Στο Τορίνο ήδη έχει φτάσει οδικώς ένα μέρος από τους συνολικά 2 χιλιάδες φιλάθλους των ερυθρόλευκων, με τους υπολοιπους να αναμένονται αύριο.

Ο Μίτσελ θα μιλήσει στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στις 19:30 και θα ακολουθήσει προπόνηση στο Γιουβέντους Αρένα στις 20:00. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα μιλήσει στις 13:00.  

Σχετικά άρθρα