Στα βαθιά με το καλημέρα ο Κάμπος

Έν μέσω αγωνιστικής “τρικυμίας” αναλαμβάνει τα καθήκοντα του στον Άρη, ο νέος τεχνικός της ομάδας, Πάουλο Κάμπος.

Η χθεσινή τραγική εμφάνιση του Άρη, που συνοδεύτηκε παράλληλα και από την πρώτη του ήττα στο “Κλ. Βικελίδης” θέτει δύο βασικά ζητήματα που χρίζουν άμεσης αναπροσαρμογής.

Αγωνιστικά η ομάδα έδειξε για ακόμα μία φορά τις αδυναμίες της, μόνο που αυτή τη φορά τις πλήρωσε και μάλιστα σε μία περίοδο που δεν επιδέχεται δικαιολογίες.

Ο Άρης έδειξε ότι χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά σε όλες του τις γραμμές για να αποδείξει κι εντός γηπέδου τον τίτλο του φαβορί για την άνοδο, που του έχουν αποδώσει όλοι οι αντίπαλοι του μέχρι τώρα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Παράλληλα, η χθεσινή ήττα έχει θέσει προ των ευθυνών τους και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που πλέον έχουν βγει από το απυρόβλητο.Όπως είναι λογικό η ψυχολογία των ίδιων και ιδίως μετά τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου βρίσκεται στο ναδίρ.

Ο Βραζιλιάνος καλείται άμεσα να αλλάξει την αγωνιστική νοοτροπία του Άρη, να ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες του και να προχωρήσει αν χρειαστεί σε αλλαγές σε θέσεις και πρόσωπα, ώστε η ομάδα να επιστρέψει στον δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων.

πηγή: pressaris.gr

Σχετικά άρθρα