Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Νοεμβριος ’14.Οι Ρουνοι προβλεπουν. Ενας διαφορετικός τρόπος πρόβλεψης απο τον Μανο Μηκιδη
Νοεμβριος '14.Οι Ρουνοι προβλεπουν. Ενας διαφορετικός τρόπος πρόβλεψης απο τον Μανο Μηκιδη thumbnail

Νοεμβριος ’14.Οι Ρουνοι προβλεπουν. Ενας διαφορετικός τρόπος πρόβλεψης απο τον Μανο Μηκιδη

NOEMBΡΙΟΣ '14

Οι Ρ Ο Υ Ν Ο Ι 
προβλεπουν…..
απο τον Μανο Μηκιδη

Οι Ρούνοι είναι χαρακτήρες γραφής των αρχαίων γερμανικών γλωσσών (και άλλων λαών της Βόρειας Ευρώπης) προορισμένοι να μεταφέρουν ήχους.

Η λέξη Ρούνος (στα αγγλικά Rune) , με βάση την ινδοευρωπαϊκή ρίζα «Ru» , σημαίνει «ψίθυρος»- «μυστικό» – «μυστήριο». 

Υπάρχουν όμως και κάποιοι μελετητές που συνδέουν την ονομασία τους με την ελληνική λέξη «Ρούν» (ροή). Υπό την έννοια του μυστικού, του ψιθύρου, η λέξη ρούνος αναφέρεται στη συζήτηση, στις μυστικές διδασκαλίες που έκαναν οι δάσκαλοι στο αυτί του μαθητού. Η μεταφορά των γνώσεων ήταν προφορική και σε πολύ στενό κύκλο.

Οι Ρούνοι αποτελούν ένα πλήρες σύστημα φιλοσοφίας και μαντείας, αριθμούν 24 σύμβολα χαραγμένα πάνω σε πέτρα ή ξύλο.

Παρακάτω σας δίνουμε, με την βοήθεια των Ρούνων, τις προβλέψεις του Νοεμβρίου 2014, για κάθε αριθμό πεπρωμένου.

Ο αριθμός πεπρωμένου είναι ένας «αυστηρά» προσωπικός αριθμός, ο οποίος προκύπτει από την πρόσθεση όλων των ψηφίων της ημερομηνίας και του έτους της γέννησής σας, καταλήγοντας πάντα σε έναν μονοψήφιο αριθμό (1-9).

Για παράδειγμα:
Έστω ότι κάποιος έχει γεννηθεί στις 29/4/1984
Αθροίζοντας έχω : 2+9+4+1+9+8+4=37 δλδ 3+7=10 δλδ 1+0=1

Το 1 είναι, για το παράδειγμα μας, ο αριθμός πεπρωμένου ή αλλιώς «πεπρωμένο 1»
Εφαρμόζοντας το ίδιο για τη δική σας ημερομηνία γέννησης, διαβάστε παρακάτω τις προβλέψεις που αφορούν το δικό σας πεπρωμένο:

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 1 – ΡΟΥΝΟΣ PERTHO
Γενικά: Έχει έρθει η ώρα να συνειδητοποιήσετε το γεγονός πως για ορισμένα πράγματα δεν υπάρχει… εξήγηση. Αποδεχθείτε το ανεξήγητο και δείξτε εμπιστοσύνη. Οι λόγοι για κάποια τυχαία γεγονότα είναι πέρα από τη γνώση σας.

Επαγγελματικά: Εάν κάτι δεν πήγαινε καλά στα εργασιακά σας, αυτό το μήνα θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε την αιτία. Αυτό οφείλεται σε αποκαλύψεις που θα έχετε και θα είναι αρκετά ευνοϊκές για εσάς. Πάρτε ρίσκα, κάντε νέα αρχή.

Ερωτικά: Κάτι καινούριο φαίνεται να παρουσιάζεται στην ερωτική σας ζωή. Εάν είστε δεσμευμένοι βιώνεται ένα έντονο πάθος και μια ανανέωση στη σχέση σας, εάν είστε ελεύθεροι κάποια ευκαιρία θα παρουσιαστεί στον ορίζοντα που υπόσχεται πολλά….

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 2 – ΡΟΥΝΟΣ EIHAWAZ
Γενικά: Πρέπει να μάθετε να προστατεύετε τον εαυτό σας από την κακοβουλία των άλλων. Μην φανερώνετε τα μυστικά σας και μην επιτρέπετε σε κανέναν να προσπελάσει στην «απαγορευμένη» ζώνη σας.

Επαγγελματικά: Οποιαδήποτε προβλήματα και να αντιμετωπίζετε, θα ξεπεραστούν με τη δύναμη της αποφασιστικότητάς σας. Αν έχετε ξεκινήσει πρόσφατα μια νέα δραστηριότητα να είστε αισιόδοξοι παρ’όλες τις φαινομενικές δυσκολίες.

Ερωτικά: Προσοχή πρέπει να δείξουν οι δεσμευμένοι σε καυγάδες και διαφωνίες κι αν αισθάνεστε ότι κάτι έχει χαθεί στον κοινό σας δρόμο, προσπαθήστε να βρείτε τη χρυσή τομή. 

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 3 – ΡΟΥΝΟΣ DAGAZ
Γενικά: Ασχοληθείτε με κάτι πέρα από τον εαυτό σας, προσθέστε συμπόνια και στοργή στην καθημερινότητά σας. Μιλήστε με τον διπλανό σας, επικοινωνήστε μαζί του σε ένα πιο βαθύ επίπεδο. 

Επαγγελματικά: Έχει φτάσει η ώρα να πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και αυτό απαιτεί από εσάς διαύγεια σκέψης και σωστή οργάνωση. Διαχειριστείτε σωστά τη λαχτάρα σας για αλλαγή, τώρα είναι η ώρα για το ξεκίνημα μιας νέας επιχείρησης, αν είναι στα σχέδιά σας. Ανάπτυξη και πρόοδος σας περιμένουν αν εργαστείτε σκληρά. 

Ερωτικά: Μέρα με τη μέρα διαμορφώνετε ένα νέο «σκηνικό» στην αισθηματική σας ζωή. Φαίνεται ότι έχετε ξεπεράσει ένα δύσκολο και σκοτεινό μονοπάτι, ρίξτε φως στο παρελθόν και εξολοθρεύστε τους φόβους σας. Τα δύσκολα με τον σύντροφό σας έχουν περάσει.

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 4 – ΡΟΥΝΟΣ GEBO (αντεστραμμένο)
Γενικά: Βρίσκεστε σε μια φάση απομόνωσης και βιώνετε έλλειψη κατανόησης από τους γύρω σας. Ίσως σας ζητούν να αναλάβετε και να κάνετε θυσίες που υπερβαίνουν τις δυνάμεις σας. Μην ξεπερνάτε τα όρια των αντοχών σας.

Επαγγελματικά: Μην απορρίπτετε χωρίς να εξετάσετε εις βάθος μια πρόταση που δέχεστε και έχει τη μορφή προσφοράς ή δώρου. Αποφύγετε να δείχνετε οικονομική στενότητα ή φιλαργυρία. Μην αποδεχθείτε μια πρόταση η οποία απαιτεί από εσάς εξουθενωτικό ωράριο εργασίας.

Ερωτικά: «Χρειάζεται δύο για το τανγκό…» Η σχέση σας δεν θα πάει καλύτερα αν εσείς «τρέχετε» για ο,τιδήποτε αυτή έχει ανάγκη. Μοιραστείτε τα καθήκοντα και τις ευθύνες, αποφύγετε την συναισθηματική εξάρτηση καθώς αυτή οδηγεί μακροπρόθεσμα στη μοναξιά. 

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 5 – ΡΟΥΝΟΣ BERKANA (αντεστραμμένο)
Γενικά: Κάτι εμποδίζει την υλοποίηση ή την ολοκλήρωση κάποιων σχεδίων σας. Για να μην διακινδυνεύσει ή καθυστερήσει η πραγματοποίηση των στόχων σας, συγκεντρωθείτε στο καρποφόρο αποτέλεσμα. 

Επαγγελματικά: Προσέξτε πολύ καλά με ποιους σκοπεύετε να συνεργαστείτε καθώς υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Προσπαθήστε να κρατήσετε ξεκάθαρη τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ των ερωτικών και των επαγγελματικών σας, διότι υπάρχει πιθανότητα σκανδάλου.

Ερωτικά: Διανύετε έναν δύσκολο μήνα στα αισθηματικά σας. Έχετε χάσει κάθε επαφή με την πιο τρυφερή και ευαίσθητη πλευρά σας. Αν διαπιστώνετε ότι η σχέση σας «λιμνάζει» κάντε τις σωστές κινήσεις που οδηγούν στην ανανέωση.

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 6 – ΡΟΥΝΟΣ EHWAZ (αντεστραμμένο)
Γενικά: Κατανοήστε ότι η μεγαλύτερη προϋπόθεση για την επίλυση κάθε προβλήματος είναι ο διάλογος. Μην αρνείστε λοιπόν την επικοινωνία. Εκτιμήστε όσα έχετε και εκμεταλλευτείτε σωστά τα «εργαλεία» που σας καθιστούν ικανούς να εξελιχθείτε. Παραμείνετε πιστοί στις αρχές σας και τις αξίες σας.

Επαγγελματικά: Αυτό το μήνα νιώθετε σα να έχετε χάσει την ενεργητικότητά σας και παρόλο που είστε πρόθυμοι να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, οι ρυθμοί σας έχουν επιβραδυνθεί. Η μισαλλοδοξία και η ανταγωνιστικότητα δεν θεωρούνται οι καλύτεροι σύμβουλοι , χειριστείτε τις καταστάσεις με ευελιξία, υπομονή και σύνεση.

Ερωτικά: Μια ενδεχόμενη αλλαγή μπορεί να διαταράξει το κλίμα αρμονίας του ζευγαριού και να εντείνει τυχόν προβλήματα συνεννόησης. Πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας αν σας ικανοποιεί ή όχι ο σύντροφός σας. Σε κάθε περίπτωση όμως μην… «το βάλετε στα πόδια» αλλά αντιμετωπίστε την κατάσταση προβαίνοντας σε έναν ειλικρινή διάλογο.

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 7 – ΡΟΥΝΟΣ URUZ
Γενικά: Μια ξαφνική αλλαγή θα εμφανιστεί στη ζωή σας την οποία πρέπει να χειριστείτε εμπιστευόμενοι πλήρως τη δύναμη του ενστίκτου σας. Η ζωτικότητα και η ενέργειά σας χτυπάει….. κόκκινο! Εκμεταλλευτείτε το! 

Επαγγελματικά: Ήρθε η εποχή να αναλάβετε τα ηνία στον επαγγελματικό σας τομέα καθώς παρουσιάζεται έτσι μια θαυμάσια ευκαιρία να δείξετε την ικανότητα και την αξία σας. Μην ξεχνάτε όμως ότι ένας καλός ηγέτης πρέπει να είναι σεμνός και να ξέρει να «υπηρετεί».

Ερωτικά: Ο μήνας αυτός χαρακτηρίζεται από έντονα πάθη χωρίς όμως να αποκλείει και την δημιουργία παράνομων δεσμών. Ευνοείται η δημιουργία νέων παθιασμένων σχέσεων καθώς επίσης και η αναζωπύρωση των ήδη υπαρχουσών. 

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 8 – ΡΟΥΝΟΣ ANSUZ (αντεστραμμένο)
Γενικά: Επιδείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις «συμβουλές» τις οποίες δέχεστε γιατί υποκινούνται από δόλο και υπονόμευση των συμφερόντων σας. «Βαδίζετε» μέσα σε ένα κλίμα παραπλάνησης, δεν πρέπει να εμπιστεύεστε κανέναν για να βγείτε αλώβητοι.

Επαγγελματικά: «Κρατάτε μικρό καλάθι» όσον αφορά τις επαγγελματικές προτάσεις που σας γίνονται. Μην προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις εάν δεν εξετάσετε πρώτα διεξοδικά όλες τις συνιστώσες.

Ερωτικά: Προστατέψτε τη σχέση σας και τον εαυτό σας από την επιρροή κακόβουλων κουτσομπολιών που θα οδηγήσουν σε ανούσιες συγκρούσεις ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. «Στους δύο τρίτος δεν χωρεί»… κρατείστε τις ισορροπίες και μην επιτρέπετε σε κανέναν να επεμβαίνει στα προσωπικά σας, ακόμη κι αν πρόκειται για πρόσωπο της οικογένειάς σας.

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 9 – ΡΟΥΝΟΣ WUNJO
Γενικά: Ένας δημιουργικός μήνας ανοίγεται μπροστά σας κατά τον οποίο η καλλιτεχνική σας φύση ακμάζει. Η συναισθηματική σας ισορροπία θα καθορίσει το πόση χαρά και ευτυχία θα λάβετε στη ζωή σας.

Επαγγελματικά: Ευχάριστες αναμένονται οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας όπου οι κόποι σας ανταμείβονται εφόσον τα κέρδη και οι επιτυχίες δεν θα λείπουν. Παίρνετε «ανατροφοδότηση» και ικανοποίηση από την εργασία σας.

Ερωτικά: Αν είστε δεσμευμένοι η σχέση σας θα περάσει σε ένα άλλο επίπεδο όπου η αμοιβαία αγάπη και η τρυφερότητα θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά. Για τους ελεύθερους προμηνύεται η δημιουργία μιας νέας σχέσης που θα βασίζεται σε βαθιά αισθήματα και λιγότερο στο πάθος.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X