Φουστέρ: «Θα κάνουμε το καλύτερο»

Ο Νταβίντ Φουστέρ εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό ματς με την Γιουβέντους, με τον Ισπανό άσο να δηλώνει ότι η ομάδα του έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ξανά πρόβλημα στη μεγάλη αντίπαλό του

Η συνέντευξη του Φουστέρ:

Ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρίς άγχος δίχως να είναι επιτακτική η νίκη. Αυτό θα σας διευκολύνει;

«Δεν ξέρω κατά πόσο δεν είναι υποχρεωτικό να νικήσουμε. Για εμάς θα είναι πολύ σημαντικό. Σίγουρα ο αντίπαλος έχει την πίεση αλλά για εμάς θα είναι πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τη διαφορά ή να την αυξήσουμε».

Μήπως είναι ευκαιρία για το διπλό καθώς κάθε χρόνο κάνει μια νίκη εκτός έδρας ο Ολυμπιακός; Ή πάει για Μαδρίτη;

«Δεν χρειάζεται να αφήσουμε τίποτα. Αν έρθει η νίκη αύριο, καλώς να έρθει. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, όμως τον ίδιο αντίπαλο τον νικήσαμε στην έδρα μας. Θα είναι σημαντικό, όπως, είπα για το μέλλον μας στη διοργάνωση. Σίγουρα η Γιουβέντους είναι μεγάλη ομάδα και θα παίξει καλύτερα σε σχέση με το πρώτο ματς».

Έχεις βάλει σημαντικά γκολ στην Ευρώπη. Τί μπορείς να υποσχεθείς ότι θα δώσεις αύριο κι αν νομίζεις ότι έχεις…καιρό να σκοράρει στην Ευρώπη;

«Είναι αλήθεια ότι έχω καιρό να σκοράρω. Όλοι οι παίκτες ψάχνουν την ευκαιρία τους. Αν με εμπιστευτεί ο προπονητής αύριο, όπως και σε κάθε παιχνίδι μπορώ να υποσχεθώ ότι θα δώσω το μάξιμουμ και για το γκολ και για να βοηθήσω την ομάδα».

Σχετικά άρθρα