Παίρνει άμεσα μέτρα για τους μπαχαλάκηδες

Τα επεισόδια των οπαδών της ΑΕΚ με την αστυνομία έξω από το γήπεδο της Ριζούπολης (επειδή κάποιοι ήθελαν να μπούνε σε αυτή και να παρακολουθήσουν το ματς δίχως να πληρώσουν εισιτήριο, με αποτέλεσμα να πέσουν χημικά που προκάλεσαν δύο φορές της διακοπή του ματς) και το απαράδεκτο «ντου» στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να… πανηγυρίσουν το γκολ της ισοφάρισης αλλά και αυτό της νίκης με τον Αχαρναϊκό, ενόχλησαν αφάνταστα τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ θεωρούσε πως οι εξηγήσεις που είχαν δοθεί μετά την εισβολή του κόσμου στο φιλικό με τη Ρόμα ήταν αρκετές, όμως αποδείχθηκε πως τα πράγματα δεν ήταν έτσι. Τα μικροεπεισόδια και συλλήψεις στο Αίγιο πέρασαν στο… ντούκου, όμως τα κυριακάτικα συμβάντα, κάθε άλλο.

Η εντολή που έχει δοθεί είναι ξεκάθαρη και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν αλλεπάλληλα ραντεβού με όλους τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να μην προσβληθεί –διότι περί προσβολής πρόκειται- η εικόνα της ΑΕΚ στο μέλλον. Και αν δεν υπάρξει συμμόρφωση, θα παρθούν αυστηρά μέτρα.

Διότι είναι τραγελαφικό να βλέπεις τους Μάνταλο, Αραβίδη και Λαμπρόπουλο να παρακαλάνε τους οπαδούς της ίδιας τους της ομάδας να βγουν εκτός αγωνιστικού χώρου για να διεκδικήσουν τη νίκη.

Στο μεταξύ, βομβαρδισμένο τοπίο θύμιζε το «Γιώργος Καμάρας» μετά τη λήξη της κυριακάτικης αναμέτρησης. Στις θύρες που φιλοξενήθηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ ήταν δεκάδες τα σπασμένα καθίσματα, ενώ είχαν καταστραφεί πυροσβεστικοί κρουνοί και κάδοι απορριμμάτων. Η «Ένωση» σύμφωνα με πληροφορίες θα αναλάβει να αποκαταστήσει όλες τις ζημιές που προκάλεσαν οι οπαδοί της στον Απόλλωνα Σμύρνης, που είναι ο ιδιοκτήτης του γηπέδου.

Σχετικά άρθρα