Μέσα σε όλα τα γκολ ο Μάνταλος

 

Η ΑΕΚ στο πρόσωπο του Πέτρου Μάνταλου βρήκε έναν παίκτη ο οποίος μπορεί να εκτελεί υποδειγματικά στημένες φάσεις μέσω των οποίων οι «κιτρινόμαυροι» έχουν τη δυνατότητα να γίνουν πολύ πιο απειλητικοί προς την αντίπαλη εστία.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός το έκανε δύο φορές στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης (αρχικά με το κόρνερ το οποίο αξιοποίησε ο Ντακόλ και στη συνέχεια με το πέναλτι που έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ), ισάριθμες κόντρα στα Χανιά (πρώτα με την -τυχερή- απευθείας εκτέλεση φάουλ και μετά με το φάουλ από το οποίο σκόραρε ο Κολοβέτσιος) και μία το μεσημέρι της Κυριακής στη Ριζούπολη κόντρα στον Αχαρναϊκό (στη φάση με την οποία ο Ντακόλ έφερε το ματς στα ίσα). Ο Μάνταλος είχε συμμετοχή και στο δεύτερο γκολ αφού τη δική του κεφαλιά δεν μπορεί να βγάλει ο Παγούδης και ο Μπρέσεβιτς «εκτελεί» από κοντά και δίνει τη νίκη στην «Ένωση».

Όπως γίνεται αντιληπτό ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει συμμετοχή στα έξι από τα εφτά γκολ της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν έχει σε αυτό της νίκης επί του Παναιγιαλείου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου ωστόσο δεν ήταν ούτε στην αποστολή, λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Ελλάδος.

Σχετικά άρθρα