Αλλαγή κλίματος για Αμπέντ

Ο Μεχντί Αμπέντ το περασμένο Σάββατο έκανε ντεμπούτο στην Premier League κόντρα στην Λίβερπουλ και μάλιστα αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης. Μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση από τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού που τράβηξε την ευκαιρία από τα μαλλιά που του έδωσε ο Άλαν Πάρντιου.

Όπως αναφέρει βρετανικό δημοσίευμα, ο Αλγερινός μέσος το πρώτο τρίμηνο στην Αγγλία αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες ακόμη και για να βρεθεί στην αποστολή των ”Καρακαξών”, ωστόσο την τελευταία εβδομάδα και μετά την εξαιρετική απόδοση του απέναντι στους Γιάγια Τουρέ και Στίβεν Τζέραρντ φαίνεται ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Κάλυψε επάξια το κενό του Τιοτέ και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στην ενδεκάδα και την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στην Γουέστ Μπρομ. Η Νιούκαστλ και ο Πάρντιου συγκεκριμένα έχει αρχίσει να εμπιστεύεται περισσότερο τους νέους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ του και δίνει χρόνο συμμετοχής. Εκείνοι έχουν αρχίσει να ανταποκρίνονται και γι’αυτό έχει έρθει και η αλλαγή κλίματος με τις 4 συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ. 

Σχετικά άρθρα