Βροχή, ομίχλη και μπλε εμφάνιση!

Με την μπλε εμφάνισή του θα αγωνιστεί απόψε στο Juventus Stadium ο Ολυμπιακός, όπως αποφασίστηκε στην πρωινή σύσκεψη για την αναμέτρηση με την Γιουβέντους.
Στο Τορίνο οι καιρικές συνθήκες δεν είναι καλές καθώς από το πρωί βρέχει και έχει πυκνή ομίχλη. Η πόλη γεμίζει σιγά σιγά από Έλληνες που κάνουν βόλτες στις κεντρικές πλατείες, ενώ φτάνουν και οι οργανωμένοι εκδρομείς, αεροπορικώς και οδικώς. Ο Ολυμπιακός θα έχει 2.000 οπαδούς του το βράδυ στο γήπεδο.
Στις 15.30 θα αρχίσει ο αγώνας Γιουβέντους-Ολυμπιακός στους Νέους, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση του ομίλου στο Youth League και το σημερινό ματς να είναι πολύ καθοριστικό για την πρόκριση, την οποία έχει ήδη εξασφαλίσει η Ατλέτικο με τις τρεις νίκες που έχει κάνει σε ισάριθμους αγώνες.
Από την Τετάρτη αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό που θα γίνει την προσεχή Κυριακή στις 15.00 στο Καραίσκάκη. Τα εισιτήρια τιμώνται από 10 έως 70 ευρώ.

 
Bringing back the #DarkBlue shirt for this #JUVEOFC clash tonight at the #JuventusStadium! #Olympiacos #Juventus #UCL #OurColours
Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης olympiacosfc (@olympiacosfc) στιςΝοέ 11, 2014 at 1:38πμ PST

Σχετικά άρθρα