Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πως θα σε επηρεάσει σήμερα η σελήνη στο Κριό;
Πως θα σε επηρεάσει σήμερα η σελήνη στο Κριό;  thumbnail

Πως θα σε επηρεάσει σήμερα η σελήνη στο Κριό;

Με την Σελήνη να κινείται στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού ξεκινά η σημερινή ημέρα, δημιουργώντας εκείνα τον ενθουσιασμό σε ό,τι μπορεί να μας ενδιαφέρει και να μας τραβά την προσοχή.

 

Η Σελήνη στο ζώδιο αυτό δίνει εκείνη την ώθηση που χρειαζόμαστε για να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα στα σχέδια μας, στις επιθυμίες μας, χωρίς να σκεφτούμε πολλές φορές τις συνέπειες ή τα επακόλουθα των πράξεών μας! Η ανάγκη της είναι να δρα, να κινείται. Δεν αγαπά τη στασιμότητα, της αρέσουν οι προκλήσεις, η ελευθερία, η δυνατότητα να μπορεί να κινείται όπως θέλει εκείνη και γεγονός είναι πως η σημερινή ημέρα βρίσκεται κάτω από τέτοιου είδους διαθέσεις και ενέργειες, που ωστόσο πολύ εύκολα μπορεί να γίνουνεριστικές και προκλητικές, ανεβάζοντας τους τόνους στις συμπεριφορές!

Σελήνη σε τετράγωνο με Άρη και Πλούτωνα


Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη, που ανοίγει την αυλαία της ημέρας στις 7:49 π.μ., δίνει μία δυσκολία στο πρωινό. Προκαλεί μια έντονη ανησυχία στην ατμόσφαιρα, συχνά και χωρίς λόγο, που μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις, διαφωνίες και τσακωμούς και να ανεβάσει και τους τόνους και την ένταση!

 

Στις 4:08 το απόγευμα, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα έρχεται να πυροδοτήσει τα συναισθήματα, δημιουργώντας μια διάθεση επιβολής, τόσο από εμάς προς τους άλλους όσο και από τους άλλους προς εμάς. Η επικοινωνία γίνεται μέσα σε ένα κλίμα φόρτισης, απολυτότητας και διεκδίκησης, για το… ποιος τελικά θα επιβληθεί σε ποιόν!

Σελήνη σε σύνοδο με Ουρανό


Αλλά και στις 7:29 μ.μ., η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό συνεχίζει να δημιουργεί μια ένταση στην ατμόσφαιρα μια ανησυχία, μια νευρικότητα και μια εναλλαγή στις διαθέσεις, που πολύ εύκολα και με ξαφνικό τρόπο μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις, ιδιαίτερα όταν θίγονται θέματα ορίων… Κυρίως οι προσωπικές σχέσεις θα πυροδοτηθούν από απρόβλεπτες συζητήσεις, που πολύ εύκολα μπορεί να ξεφύγουν από μία ήρεμη και αρμονική ροή και να ανεβάσουν τους τόνους!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Κριό και τις όψεις της


ΚριοίΚαρκίνοιΖυγοί και Αιγόκεροιη ημέρα σας δίνει τη δυνατότητα να λειτουργήσετε πιο δυναμικά σε σχέση με τους προσωπικούς στόχους σαςκαι θέματα, που ενδεχομένως θέλετε να διευθετήσετε ή να επικοινωνήσετε στους γύρω σας. Όμως, επειδή είναι πολύ εύκολο η δική σας συμπεριφορά να έχει έναν πιο προκλητικό χαρακτήρα, αλλά και οι άλλοι να γίνουν ιδιαίτερα απαιτητικοί ή εριστικοί απέναντί σας, καλό είναι να κρατήσετε τις ισορροπίες και να μην οξύνετε τα πνεύματα. Το κλίμα δεν συνηγορεί στην αρμονική ροή της επικοινωνίας! 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X