Η 4η αγωνιστική της Euroleague Basketball με Ερυθρό Αστέρα- Ολυμπιακό στα κανάλια Novasports!

Η εκτός έδρας δοκιμασία του Ολυμπιακού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου στις 20:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τη σερβική ομάδα, που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Euroleague Basketball. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Νικήτας Αυγουλής, ενώ το παιχνίδι θα καλυφθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και σε ηχητική μετάδοση από το Novasports.gr.

 

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, εκτός από τον αγώνα του Ολυμπιακού, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και άλλους αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον. Στη Μαδρίτη, η Ρεάλ θα υποδεχτεί τη Σάσαρι, ενώ στην Κωνσταντινούπολη, η Φενερμπαχτσέ Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα κοντραριστεί με την Μπαρτσελόνα. Η Νίζνι θα αναμετρηθεί με την Αναντόλου Εφές και η Ζαλγκίρις Κάουνας με την Ούνιξ Καζάν, ενώ στο Τελ Αβιβ, η Μακάμπι Ελέκτρα θα υποδεχτεί την Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ. Η Τούροφ θα αναμετρηθεί με την Μπάγερν Μονάχου, ενώ στη Μόσχα η ΤΣΣΚΑ θα αντιμετωπίσει την Ουνικάχα Μάλαγα. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα παιχνίδια Άλμπα Βερολίνου – Λιμόζ, Βαλένθια – Λαμποράλ Κούτσα και Γαλατασαράι – Νεπτούνας.

 

Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους, θα αναλύσει την αγωνιστική δράση, με πλούσια ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις και έγκυρα σχόλια. Η «Super Euroleague» την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου θα προβληθεί στις 24:00 από το Novasports 3 και την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου στις 23:30 από το Novasports 3. 
 

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων στα κανάλια Novasports έχει ως εξής:

 

Τετάρτη 05/11

21:45 Ρεάλ Μαδρίτης – Σάσαρι, σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου από το Web TV του Novasports.gr και σε μαγνητοσκόπηση στις 23:45 από το Novasports 3

 

Πέμπτη 06/11

18:00 Νίζνι – Αναντόλου Εφές, σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη από το Novasports 3

19:45 Ζαλγκίρις Κάουνας – Ούνιξ Καζάν, σε περιγραφή του Γιώργου Συρίγου από το Novasports 3

21:00 Μακάμπι Ελέκτρα – Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ, σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη από το Novasports 7

22:00 Φενερμπαχτσέ Ούλκερ – Μπαρτσελόνα, σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα από το Novasports 3

24:00 Super Euroleague με τον Γιώργο Συρίγο, από το Novasports 3

 

Παρασκευή 07/11

19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ουνικάχα Μάλαγα, σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD

20:00 Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός, σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD και audio από το Novasports.gr

21:00 Άλμπα Βερολίνου – Λιμόζ, σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη από το Novasports 4

21:45 ΒαλένθιαΛαμποράλ Κούτσα, σε περιγραφή Δημήτρη Καρύδα του από το Novasports 3

21:45 Γαλατασαράι – Νεπτούνας, σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου από το Novasports 7

23:30 Super Euroleague με το Γιώργο Συρίγο, από το Novasports 3

17:00 (rec) Τουρόφ – Μπάγερν Μονάχου, σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου από το Novasports 3

 

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Σχετικά άρθρα