Προσεχώς… sold out η Τούμπα

Σίγουρο θεωρούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ το sold out στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από την προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Super League αφού την Τρίτη “έφυγαν” 5.000 από τα συνολικά 20.000 που τύπωσε ο “Δικέφαλος του Βορρά”.
Ο ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ είναι μεγάλος και οι φίλοι των “ασπρόμαυρων” αναμένεται να δώσουν “βροντερό παρών” στο ματς με τους “Πράσινους”.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ για την παράταση ωραρίου στα εκδοτήρια
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι, λόγω της μεγάλης ζήτησης των εισιτήριων για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, παρατείνεται το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού. Το νέο ωράριο έχει αναλυτικά ως εξής:
Τετάρτη με Παρασκευή: 09.00-19.00Σάββατο: 09.00-15.00Κυριακή: 09.00 μέχρι και την έναρξη του αγώναΑναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Θύρα Τιμή1 €302, 3 €255, 6 €154, 4α €107, 7α €10VIP 3ου: €100VIP 4ου: €100Στον αγώνα δεν θα λειτουργήσει και οικογενειακή κερκίδα.
Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων.Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δε μπορεί να προσέλθει στα εκοδτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι : Είναι απαραίτητο κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή στρατιωτική ταυτότητα,ή διαβατήριο,ή δίπλωμα οδήγησης).

Σχετικά άρθρα