Αρχική / More / Αθλητικά / Μαρινάκης: «Δεν μας αγγίζει η λάσπη, ανεβαίνουμε επίπεδο»
Μαρινάκης: «Δεν μας αγγίζει η λάσπη, ανεβαίνουμε επίπεδο» thumbnail

Μαρινάκης: "Δεν μας αγγίζει η λάσπη, ανεβαίνουμε επίπεδο"

«Όλοι υπολογίζουν και σέβονται τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη», δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας για το πάθος τους.

«Όλοι είμαστε περήφανοι. Ο Ολυμπιακός ομορφαίνει και μεγαλώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς συνεχίζουμε, ανεβαίνουμε επίπεδο και ονειρευόμαστε. Δεν καταπιανόμαστε ούτε με μικρότητες ούτε με τη λάσπη. Μας ενδιαφέρει να κάνουμε τη δουλειά μας και να προχωράμε. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι στην Ελλάδα. Όλοι Βλέπουμε ότι σήμερα μας γύρισε η τύχη την πλάτη αλλά πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί αγωνίστηκαν με πάθος και δύναμη και στις λεπτομέρειες δυστυχώς ισοφάρισαν και μετά χάσαμε το παιχνίδι. Είδατε τι έγινε στα τελευταία 20 λεπτά με τι πάθος παίξαμε και τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και δεν είναι τυχαίο. Όλοι υπολογίζουν τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη και τον σέβονται και αυτό μας δίνει δύναμη να προχωρήσουμε μπροστά. Είχαμε επικοδομητικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της Γιουβέντους, της οποίας ηγείται ένας άνθρωπος νέος, Αγαπάει το ποδόσφαιρο και σίγουρα το να ανταλλάζεις απόψεις για να διορθωθούν κάποια πράγματα μόνο καλό μας κάνει και στο σύλλογό μας. Αισιοδοξούμε για τη συνέχεια και γι ‘αυτό τα δίνουμε όλα. Με το ίδιο πάθος και δύναμη συνεχίζουμε».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X