Αστέρας… Ευρώπης

Πανέτοιμος για τη μεγαλύτερη αναμέτρηση που έχει να αντιμετωπίσει στο γήπεδό του είναι ο Αστέρας. Η ομάδα της Τρίπολης νιώθει αδικημένη από το βαρύ 5-1 του πρώτου αγώνα με την Τότεναμ στο Λονδίνο και θέλει να δώσει απαντήσεις. 

Ο Στάικος Βεργέτης στη χτεσινή του ομιλία προς τους παίκτες του, τους είπε ότι είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας και τους ζήτητσε να το απολαύσουν.  Σε αγωνιστικό επίπεδο οι φόβοι που υπήρχαν για αδυναμία του Γκοϊάν να είναι έστω στις επιλογές του Βεργέτη επιβεβαιώθηκαν χθες και ο Ρουμάνος αμυντικός αποκλείστηκε από τη 18άδα που ανακοινώθηκε λίγο μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης.

Σαν πιθανότερο σχήμα για να ξεκινήσει ο Αστέρας φαίνεται αυτό που αποτελείται από τους: Κοζίτσκι, Λούι, Παντελιάδη, Ζησόπουλο, Σανκαρέ, Μουνάφο, Ουσέρο, Ρόλε, Γιαννιώτα (Μπαντιμπανγκά), Μάσα, Μπαράλες . Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας της αρκαδικής ομάδας θα βρίσκονται ακόμη και οι: Θεοδωρόπουλος, Κυριακόπουλος, Τσοκάνης, Νίκο Φερνάντεθ, Πάρα, Μπακασέτας .

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο απέκλεισε από το ταξίδι στην Ελλάδα παίκτες όπως ο Λένον, ο Αντεμπαγιόρ, ο Νόρτον και ο Καμπούλ και γι’αυτό δέχτηκε πολλές ερωτήσεις. . Ο Αργεντίνος συνέστησε προσοχή, καθώς ο όμιλος είναι ανοιχτός, ενώ όπως είπε “έχει αρχίσει να ανεβαίνει και η Μπεσίκτας”.Ο Γιορίς είναι και αυτός στην Αγγλία καθώς αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς και έτσι θα τον αντικαταστήσει ο Μισέλ Βορμ.  

Άνοιξε τις πύλες της χωρίς να γίνουν επίσημα εγκαίνια η μπουτίκ του Αστέρα που εξυπηρετεί ήδη τις ανάγκες των φίλων της ομάδας.

 

Σχετικά άρθρα