Με συμμετοχή τυφλών ο 32ος Μαραθώνιος!

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 διεξάγεται ο 32ος Διεθνής Λαϊκός Μαραθώνιος Δρόμος στη μνήμη Γρηγόρη Λαμπράκη. Για ακόμη μία χρονιά λοιπόν μέσα στα πλαίσια της σημαντικής αυτής διοργάνωσης διεξάγεται και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Τυφλών 2014, στο οποίο θα λάβουν μέρος οι τυφλοί μαραθωνοδρόμοι: Σιούτης Στέργιος, Τσατσακλάς Νικόλαος, Παπαβασιλείου Παναγιώτης και Ισπαχανίδου Κυριακή. Τα ονόματα των συνοδών-μαραθωνοδρόμων είναι Αστέρης Θεόδωρος, Νικολαϊδης Αντώνιος και Ραυτόπουλος Δημήτριος.

Θα θέλαμε όλοι οι φίλοι του Μαραθωνίου να παρευρεθείτε σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και να δώσετε τη στήριξη, τις ευχές και την παρότρυνσή σας καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής στους αγωνιζόμενους αθλητές, οι οποίοι για άλλη μια φορά θα αποδείξουν τις ανεξάντλητες δυνάμεις που κρύβει μέσα του ο άνθρωπος. Επίσης, αν θεωρείτε ότι η περαιτέρω προβολή της δραστηριότητας των τυφλών αθλητών μπορεί να συντελέσει στην εμψύχωση των συμμετεχόντων και των θεατών, ο Γ. Γραμματέας του συλλόγου μας είναι διαθέσιμος προκειμένου να λάβει μέρος σε δημόσιες συζητήσεις ή να δώσει συνεντεύξεις στα Μ.Μ.Ε.

Τέλος, στην ίδια διοργάνωση θα πάρουν μέρος στα 5 και 10χλμ. οι παρακάτω τυφλοί αθλητές του σωματείου μας: Ασλάνογλου Μιχαήλ και Κατσαγάννης Αθανάσιος με συνοδούς τους, Μαντζουράνη Παναγιώτη και Σούζυ Μπισκάρρα.

Σχετικά άρθρα