Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Bρες τους προσωπικούς τυχερούς αριθμούς σου για να παίξεις τζόκερ από το Μάνο Μηκίδη
Bρες τους προσωπικούς τυχερούς αριθμούς σου για να παίξεις τζόκερ από το Μάνο Μηκίδη thumbnail

Bρες τους προσωπικούς τυχερούς αριθμούς σου για να παίξεις τζόκερ από το Μάνο Μηκίδη

Προσθέστε διαδοχικά όλα τα ψηφία της ημερομηνίας και του έτους γέννησής σας , καταλήγοντας σε έναν μονοψήφιο αριθμό.


Ο αριθμός αυτός ονομάζεται αριθμός πεπρωμένου κι αποτελεί για σας τον ‘’δρόμο ζωής’’.


Για παράδειγμα:
Έστω ότι κάποιος έχει γεννηθεί στις 29/4/1984
Αθροίζοντας έχω : 2+9+4+1+9+8+4=37 δλδ 3+7=10 δλδ 1+0=1


Το 1 είναι, για το παράδειγμα μας, ο αριθμός πεπρωμένου ή αλλιώς ‘’πεπρωμένο 1 ’’


Εφαρμόστε το ίδιο για την δική σας ημερομηνία γέννησης και σας δίνουμε παρακάτω τις προβλέψεις του τζόκερ για κάθε πεπρωμένο. Αν λοιπόν έχετε :


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 1
Γενικά: Αυτό που οφείλετε να πράξετε αυτό το μήνα είναι να αφήσετε τον παλιό σας εαυτό πίσω. Νέες αποφάσεις για ένα εντελώς διαφορετικό μοτίβο ζωής. Βρίσκεστε σε μία μεταβατική φάση κατά την οποία επανεξετάζετε τα πάντα.


Οι τυχεροί αριθμοί σας: 1, 3, 9, 12, 20, 21


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 2
Γενικά: Είναι γνωστό ότι στη ζωή «ό,τι δίνεις παίρνεις». Ο μήνας αυτός μας φέρνει μπροστά στις προσωπικές μας ευθύνες καθώς εμείς έχουμε την ευθύνη για όλα όσα δεχόμαστε και αισθανόμαστε. Αν υπάρχουν νομικά θέματα καλό θα είναι να τα χειριστούμε με μια διάθεση συμβιβασμού.


Οι τυχεροί αριθμοί σας : 1, 2, 8, 9, 10, 19


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 3
Γενικά: Έχει έρθει η ώρα να εμπιστευτείτε τόσο τον εαυτό σας όσο και τη ζωή την ίδια, καθώς και το μέλλον σας. Μην ξεχνάτε ότι αυτοί που έχουν ηθικές αξίες πάντα κερδίζουν στο τέλος. Αυτό το μήνα δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα σε έναν/μια Ταύρο.Οι τυχεροί αριθμοί σας: 3, 5, 8, 9, 17, 26.


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 4
Γενικά: «Είναι κακό να χτίζεις κάστρα στην άμμο…». Κάτι που συνήθιζε να σας προσφέρει «ασφάλεια» έχει πλέον τελειώσει ίσως με απρόοπτο τρόπο. Η ξαφνική αλλαγή-σοκ δεν σημαίνει πάντα και καταστροφή .


 


Οι τυχεροί αριθμοί σας: 2, 4, 9, 11, 16, 20


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 5
Γενικά: Φαίνεται σα να έχετε βρεθεί μπροστά σε ένα σταυροδρόμι. Τι θα επιλέξετε? Τη γνωστή-οικεία σταθερή ατμόσφαιρα ή μια «επαναστατική» αλλαγή? Η απόφαση είναι στο χέρι σας μόνο που θα πρέπει να παρθεί χωρίς καμία επιφύλαξη.


 


Οι τυχεροί αριθμοί σας: 2, 5, 6, 9, 11, 20.


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 6
Γενικά: Ζώντας μονάχα για το παρόν ίσως αμελείτε το αύριο. Το άνοιγμά σας σε νέες εμπειρίες είναι καλό, αφού όμως έχετε μελετήσει σωστά τα βήματα και τους κινδύνους που αναλογούν. Το ξεκίνημά σας για ένα «ταξίδι» πρέπει να σας βρει καλά προετοιμασμένους .


Οι τυχεροί αριθμοί σας: 1, 6, 9, 10, 19, 28.


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 7
Γενικά: Αυτό που είναι προτιμότερο να κάνετε αυτό το μήνα, είναι να αφεθείτε στις απλές χαρές της ζωής, να απολαύσετε, να διασκεδάσετε. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν, την περίοδο αυτή, κυρίως οι γυναίκες (μητέρα, αδερφή, σύντροφος, ερωμένη κτλ).


 


Οι τυχεροί αριθμοί σας: 1, 3, 7, 9, 10, 19.


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 8
Γενικά: Καιρός να τραβήξετε μπροστά με αποφασιστικότητα, θάρρος, αψηφώντας τις όποιες δοκιμασίες. Τα συστατικά της επιτυχίας σας είναι η αυτοκυριαρχία και η πειθαρχία. Βασιστείτε στο γερό σας ένστικτο και φερθείτε με ευγένεια.


Οι τυχεροί αριθμοί σας: 1, 8, 9, 19, 28, 37.


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 9
Γενικά: Συνεχίστε να προσπαθείτε, συνεχίστε να επιθυμείτε την εξέλιξη γιατί η επιτυχία είναι στο δρόμο σας και έρχεται πολύ γρήγορα. Απέχετε λίγο από το να κατακτήσετε τον στόχο σας και να κάνετε ένα μεγάλο άλμα προόδου.


 


Οι τυχεροί αριθμοί σας για τον μήνα Νοέμβριο: 7, 9, 14, 18, 25, 34.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X