Η «Αγορά» κάθε Σάββατο «τα σπάει» και στα αθλητικά!

Με ένα πολύ δυνατό αθλητικό ένθετο δώδεκα σελίδων, έρχεται αυτό το Σάββατο (8/11) η νέα εφημερίδα του Ομίλου Real, «Αγορά». Πρόκειται για οικονομική-πολιτική εφημερίδα που υπογράφει ο Νίκος Χατζηνικολάου, με πολλές αποκλειστικότητες, πολύ δυνατή αρθρογραφία και σύγχρονο σχεδιασμό που έρχεται και… «τα σπάει». 

Το αθλητικό ένθετο θα έχει την υπογραφή της ομάδας του pamesports.gr που σας ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις και πλούσια θεματολογία. Το αθλητικό ένθετο της «Άγορας» θα περιλαμβάνει 4 σελίδες (στην «καρδιά» του) αφιερωμένες στο Στοίχημα, με έγκυρες στήλες προγνωστικών, ανάλυση των αγώνων και προτάσεις που θα σας στείλουν ταμείο. Στο τετρασέλιδο αυτό θα βρίσκετε κάθε εβδομάδα και το κουπόνι του ΟΠΑΠ, πλήρες με κωδικούς αγώνων και αποδόσεις.
Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει η διαφημιστική καμπάνια της «Αγοράς» που φέρνει από αυτό το Σάββατο (8/11) την οικονομία, την πολιτική, αλλά και τον αθλητισμό στη γλώσσα σας. 
Δείτε εδώ τα τηλεοπτικά σποτ που κατά κοινή ομολογία… «τα σπάνε»!
Αυτό το Σάββατο η “Αγορά” κάνει πρεμιέρα με μια πολύ ενδιαφέρουσα μελωδική προσφορά. Στην εφημερίδα θα βρείτε τα καλύτερα τραγούδια τους Έρος Ραματσότι. 

Σχετικά άρθρα