Αρχική / More / Αθλητικά / Καινοτόμο σύστημα αξιολόγησης πολλαπλών αρθρώσεων
Καινοτόμο σύστημα αξιολόγησης πολλαπλών αρθρώσεων thumbnail

Καινοτόμο σύστημα αξιολόγησης πολλαπλών αρθρώσεων

Μία πρωτοποριακή καινοτομία στον χώρο του αθλητισμού όσον αφορά την αποκατάσταση παρουσιάστηκε από την εταιρία Life – Ergo.

Η εταιρία παρουσίασε το Isoforce το οποίο αποτελεί ένα από τα κορυφαία ισοκινητικά δυναμόμετρα στον κόσμο. Ο ισοκινητικό έλεγχος είναι το πιο αξιόπιστο μέσο αξιολόγησης και θεραπείας της μυϊκής λειτουργίας και πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της ισοκινητικής άσκησης. Το Isoforce ελέγχει κάθε άρθρωση του ανθρώπινου σώματος.

Η ισοκινητική αξιολόγηση αναγνωρίζει την υπάρξει τυχόν δυσλειτουργιών και ανισορροπιών ανάμεσα στις ανταγωνιστικές μυϊκές ομάδες και με τον τρόπο αυτό είναι δυνατό να αξιολογηθεί η μυϊκή δύναμη. Εκείνο το οποίο έχει παρατηθεί από έρευνες είναι ότι προκύπτουν σημαντικά και πολλαπλά οφέλη στην μετεγχειρητική περίοδο αποκατάστασης. Με τη χρήση της ισοκινητικής άσκησης είναι δυνατή η αποφυγή μυοσκελετικών τραυματισμών σε όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματος. . Από τα βασικότερα οφέλη είναι η νευρομυϊκή συναρμογή, η ιδιοδεκτικότητα, η μυϊκή ενδυνάμωση καθώς και η επανένταξη του ασκούμενου στην καθημερινή του δραστηριότητα.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X