«Καθοριστικός αγώνας, θέλουμε την βοήθεια του κόσμου»!

Καθοριστική χαρακτήρισε την αυριανή (7/11, 9.45 μ.μ., ΝΕΡΙΤ) εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Αρμάνι Μιλάνο ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ντούσκο Ιβάνοβιτς και παραδέχθηκε ότι το ποσοστό ευστοχίας κόντρα στην Φενέρμπαχτσε δεν ήταν φυσιολογικό!..

«Η Αρμάνι Μιλάνο παίζει πάρα πολύ καλό μπάσκετ», σχολίασε ο κόουτς των «πρασίνων» και εξήγησε: «Και στο ιταλικό πρωτάθλημα αλλά και στη Ευρωλίγκα. Είμαστε σε ένα πάρα πολύ δύσκολο όμιλο, με πολλές καλές ομάδες και όλα είναι ανοιχτά. Όλες οι ομάδες είναι εξαιρετικές και όλα τα ματς πάρα πολύ σημαντικά».

«Ο αυριανός αγώνας είναι καθοριστικός και περιμένουμε από τον κόσμο να έρθει και πάλι ώστε να μας βοηθήσει να πάρουμε την νίκη», τόνισε ο Ιβάνοβιτς και σημείωσε: «Κόντρα στη Φενέρ είναι αλήθεια ότι το ποσοστό ευστοχίας μας δεν ήταν φυσιολογικό. Το «κλειδί» για να κερδίσουμε την Αρμάνι θα είναι σίγουρα η άμυνά μας. Οι Ιταλοί στηρίζονται τόσο στην περιφέρειά τους αλλά και στη φροντ λάιν. Μακριά από το καλάθι έχουν παίκτες όπως οι Χάκετ και Τζεντίλε που μπορούν να σκοράρουν με πολλούς τρόπους, ενώ στη ρακέτα υπάρχουν παίκτες όπως οι Ράγκλαντ, Σάμουελς και Κλέιζα που μπορούν να κάνουν τη ζημιά».

Σχετικά άρθρα