«Άλωσε» την Τρίπολη η Τότεναμ

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα της Τότεναμ από την Αρκαδία, επικρατώντας με 2-1 του «μαχητή» Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.

Α’ Ημίχρονο

Η Τότεναμ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και θέλησε από τα πρώτα λεπτά να απειλήσει την εστία του Κοσίτσκι, όμως οι Αρκάδες καλά οργανωμένοι στην άμυνά τους, δεν έδιναν δικαιώματα στην αγγλική ομάδα.

Εν τέλει ο “γόρδιος δεσμός” της αρκαδικής αμυντικής γραμμής λύθηκε με πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα του Σανκαρέ στον Τάουνσεντ, ο οποίος ανέλαβε και την εκτέλεση και έκανε το 1-0.

Μετά από 6 λεπτά ο Τάουνσεντ έκανε τη σέντρα και ο Κέιν με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό για το πρώτο μέρος.

Β’ Ημίχρονο

Ο Αστέρας στο δεύτερο μέρος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και έφτασε με αξιώσεις σε πολλές περιπτώσεις στην εστία του Βορμ. Μεγαλύτερη ευκαιρία αυτή του Μάσα στο 65′, ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το αριστερό δοκάρι της αγγλικής εστίας.

Τα λεπτά κύλησαν με την Τότεναμ να έχει κατεβάσει ρυθμό και τους Αρκάδες να πιέζουν για ένα γκολ που θα τους ξαναέβαζε στο παιχνίδι. Στο 89′ ο Μπαράλες μαρκαρίστηκε αντικανονικά από τον Φάτζιο και κέρδισε πέναλτι, με τον αμυντικό της Τότεναμ να αποβάλλεται. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Μπαράλες, νίκησε τον Βορμ και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Οι συνθέσεις:
 
Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Λούι, Μουνάφο (81′ Γιαννιώτας), Ουσέρο, Τσοκάνης (60′ Μπαντιμπανγκά), Μάσα, Ρόλε, Πάρα (84′ Μπαράλες).

Τότεναμ (Ποτσετίνο): Φορμ, Ντάιερ, Ντέιβις, Βερτόνχεν, Φάσιο, Σταμπουλί, Ντεμπελέ, Λαμέλα (46′ Σολδάδο), Τάουνσεντ, Έρικσεν (62′ Μέισον), Κέιν (77′ Παουλίνιο).

Διαιτητής: Χαβιέρ Εστράδα Φερνάντεθ
Βοηθοί: Χοσέ Μιράντα, Χαβιέρ Αγκιλάρ Ροδρίγκεθ

Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο:

1. Τότεναμ 8
2. Μπεσίκτας 8
3. Αστέρας Τρίπολης 4
4. Παρτίζαν 1

H 5η αγωνιστική:

27/11: Αστέρας Τρίπολης – Μπεσίκτας
27/11: Τότεναμ – Παρτίζαν

Περισσότερα σε λίγο…

Σχετικά άρθρα