Με φόρα για τη νίκη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έρχεται με φόρα από την εκπληκτική εμφάνιση και επικράτηση επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και αναζητάει τη νίκη κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο αυτή τη φορά, θέλοντας να κρατήσει αλώβητο το ΟΑΚΑ.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και θέλουν την τρίτη τους νίκη στην τέταρτη αγωνιστική των ομίλων της Ευρωλίγκας, σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι το οποίο θα τους βάλει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης στο TOP-16. Η Αρμάνι δεν είναι κάποια τυχαία ομάδα, παρά το γεγονός πως έχει 2 ήττες στους τρεις πρώτους αγώνες της διοργάνωσης.

Στο Παναθηναϊκό γνωρίζουν πως εμφάνιση ανάλογη, όσον αφορά την ευστοχία, ιδιαίτερα έξω από τα 6,75μ., δεν συμβαίνει κάθε μέρα και θα πρέπει να βρουν άλλους τρόπους αντιμετώπισης των Ιταλών. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, πέραν του γνωστού. Εκείνο του ΝτεΜάρκους Νέλσον. Ο Νίκος Παππάς ταλαιπωρήθηκε από μία θλάση στον τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και έχει τεθεί στην διάθεση του Μαυροβούνιου τεχνικού των πρωταθλητών.

Η Αρμάνι από την άλλη μεριά δεν ταξιδεύει στο ΟΑΚΑ για να χάσει και ειδικότερα μετά τις δύο ήττες, θεωρεί καλή ευκαιρία την έξοδο της στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ανανεωμένο Παναθηναϊκό. Ωστόσο εκείνο το οποίο τονίζουν οι Ιταλοί είναι πως μία νίκη στο Κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων απέναντι στον Παναθηναϊκό, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι, προέρχεται από ήττα στο Ιταλικό πρωτάθλημα από την Αβελίνο . Ο τεχνικός των Ιταλών διαθέτει καλούς περιφερειακούς παίκτες ενώ τη ζημιά μπορούν να κάνουν και οι ψηλοί του.

Σάσα Πουκλ, Ρόμπερ Λοτερμόζερ και Μιλίγια Βοΐνοβιτς θα είναι το διαιτητικό τρίο της αποψινής αναμέτρησης (21:45, ΝΕΡΙΤ).

Σχετικά άρθρα