Σπανούλης: «Δεν είναι φιλικό»

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Βελιγράδι για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας κόντρα στο Ερυθρό Αστέρα.

Άπαντες στον Ολυμπιακό γνωρίζουν τις φιλικές σχέσεις των δύο ομάδων ωστόσο όπως τονίζει ο αρχηγός, Βασίλης Σπανούλης, οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε σε σερβικό μέσο και έκανε σαφές πως δεν θα είναι ένα φιλικό παιχνίδι.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά μέσα σε μια φανταστική ατμόσφαιρα και πραγματικά ανυπομονούμε γι’ αυτό. Όμως ξέρουμε καλά πώς να παίζουμε τέτοια παιχνίδια. Πρέπει απλώς να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας για να κάνουμε το παιχνίδι που θέλουμε και να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ ωραία λόγω της σχέσης των δύο ομάδων, αλλά δεν πιστεύω πως θα είναι φιλικό ματς. Άλλωστε μιλάμε για ένα παιχνίδι που είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες . Αν δεν παίζαμε για τη νίκη, δεν θα παίζαμε μπάσκετ», είπε ο Σπανούλης .

Και συνέχισε λέγοντας πως «Από την ομάδα μου περιμένω να παρουσιάσουμε βελτίωση και να κάνουμε ένα βήμα μπροστά σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, αμυντικά και επιθετικά. Με τον νέο μας προπονητή, Γιάννη Σφαιρόπουλο, δουλεύουμε σκληρά για να βελτιωθούμε και να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο αφομοιώνοντας τη φιλοσοφία του. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι πολύ επικίνδυνος στην έδρα του. Παίζει με πολλή ενέργεια, που την παίρνει από τους φιλάθλους του. Εμείς θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να κάνουμε ό,τι πρέπει για να νικήσουμε».

Σχετικά άρθρα