Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κερασόπιτες, μηλόπιτες και λεμονόπιτες της ΕΒΓA
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κερασόπιτες, μηλόπιτες και λεμονόπιτες της ΕΒΓA thumbnail

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κερασόπιτες, μηλόπιτες και λεμονόπιτες της ΕΒΓA

Τη διακίνηση συσκευασμένων προϊόντων κερασόπιτας, μηλόπιτας και λεμονόπιτας που παρουσίαζαν ανάπτυξη ευρωτίασης (μούχλα) στην επιφάνειά τους διαπίστωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφιμων (ΕΦΕΤ), και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών.


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για τα τρόφιμα «Trendy Κερασόπιτα, Cherry pie», «Trendy Μηλόπιτα, Apple pie» και «Trendy Λεμονόπιτα, Lemon pie», σε συσκευασίες των 100 γρ. έκαστο, που παρασκευάζονται από την εταιρεία ΕΒΓΑ ABEE και με ημερομηνίες ανάλωσης:  • Trendy Κερασόπιτα (όλες οι ημερομηνίες από 23/11/2014 έως και 14/3/2015).

  • Trendy Μηλόπιτα (όλες οι ημερομηνίες από 1/12/2014 έως και 20/2/2015).

  • Trendy Λεμονόπιτα (όλες οι ημερομηνίες από 7/12/2014 έως και 13/2/2015).Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την παρασκευάστρια εταιρεία την άμεση ανάκληση/απόσυρση των εν λόγω προϊόντων από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί όσους έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X